Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Macska és indukciós főzőlap?

Macska és indukciós főzőlap?

Figyelt kérdés
Nem tudja bekapcsolni, megégetni magát? Nem volt sose elektromos főzőlapom, de nagyon szemezek vele, csak félek a cicával mennyire működhet..
nov. 17. 06:15
 1/7 anonim ***** válasza:
95%

Nem.

A lap nem kezd el fűteni, ha nincs rajta mágnesezhető edény.

Ha be is kapcsolja (amit kétlek), tétlenség után magától kikapcsol.

nov. 17. 07:14
 2/7 Irdatlan Infláció ***** válasza:
63%
Nekünk a régi 18 évvel ezelőtt nem olyan volt mint a mai modernek, de annak gombja volt, amit le kellett nyomni, mint a gázsütőknél. Válassz olyat ami ilyen tekerőset ha még van ilyen.
nov. 17. 08:14
 3/7 anonim ***** válasza:
85%
Nekem sima elektromos főzőlapom van, ezt be tudja kapcsolni és melegíteni is kezd. Viszont lekapcsol magától egy idő után, ha nincs rajta semmi. 3 éve van meg, még nem gyújtotta fel a lakást a macska, de megjegyzem, minden reggel úgy megyek el itthonról, hogy se a konyhapulton nincs szanaszét semmi, amit rálökhetne, se nyilván a főzőlapon nem hagyok ott dolgokat. Plusz gyerekzár is van rajta, de azt én nem használom.
nov. 17. 08:21
 4/7 anonim ***** válasza:
85%

Ja, hármas vagyok, amúgy olyan talán max 1-2 alkalommal volt, hogy konkrétan az egyik kört bekapcsolta volna, amúgy inkább az a jellemző, hogy ráül az összes gombra egyszerre és sípol a főzőlap, hogy most mi a bánat van, de nem kapcsol be. De eleve akkor is sípol, ha csak úgy rárakok valamit a felületre kikapcsolt állapotban, nyilván azért, mert nem kellene semmit rajta tárolni.

Szóval elméletileg nem túl balesetveszély mentes a dolog, de gyakorlatilag több esély van arra, hogy én gyújtsam fel a konyhát főzés közben.

nov. 17. 08:25
 5/7 anonim ***** válasza:
80%
3-4-es azért nagy különbség van egy indukciós meg egy sima elektromos főzőlap között. mint írtam, az előbbi nem fog elkezdeni melegíteni...
nov. 17. 08:35
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Az #5-st miért pontoztátok le?

Nagyon is jót írt! Az indukciós főzőlap csak a ráhelyezett edényt melegíti, maga a lap nem melegszik fel (csak a rajta lévő edény melegíti fel a lapot)

nov. 17. 09:23
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél egy nagy üveglapot, amit ráteszel, ha nem főzöl. Árulnak direkt erre a célra. Akkor nem tudja a macsek véletlenül sem megnyomni a gombokat.
nov. 24. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!