Főztetek már kuktában indukciós főzőlapon? Eddig gázlapon főztem, amit hamar le lehet takarékolni. Ezen a főzőlapon nem tudom, hogyan is megy gyorsan.
Figyelt kérdés
#indukciós főzőlap #kukta használata
aug. 30. 20:47
1/3 anonim válasza:
Elméletileg a mai napig fizetős a rendes strand.
De ettől függetlenül eltérhetnek a megszokottól az időjárás miatt.
3/3 cycass válasza:
15 éve használok indukciós főzőlapot és rajta kuktát. Ahogyan a gázfőzőlapnál itt is fontos, hogy olyan fokozatot válassz, hogy ne ragadjon le az étel. Ami biztos, hogy sokkal gyorsabb lesz.
pl. Pörköltnél az összeállított és forrásponton levő ételnél zárom le a fedőt és 5-6 fokozaton (whirlpool 0-9) forralom amíg el nem éri a nyomást, ekkor visszaveszem akkora fokozatra, hogy még legyen kifújás (3-4).
Szerintem ez lapfüggő, ki kell tapasztalni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!