Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Cicával ha buszon utazunk...

Cicával ha buszon utazunk kell oltási kiskönyv?

Figyelt kérdés
Mostanában sokat visszük a 13 éves cicámat orvoshoz sajnos rákos. Persze nem mindig tudunk autóval menni,ezért buszozunk. Eddig aranyosak voltak a buszsofőrök,de tegnap az egyik annyira bunkó beszélt velem meg mondta,hogy legyen itt a cica oltási könyve vagy legközelebb nem utazhatok azon a buszon. Olvastam én a volánnál,de olyat nem találtam,hogy a cicának kötelező lenne az ilyesmi.
tegnap 09:53
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Buszon utazáshoz macskánál nem kötelező, de az állatorvoshoz nem szokott kelleni? Tőlünk el szokta kérni és beleírja az épp aktuális kezelést. Igaz, hogy a miénk nem beteg, csak oltás, féreghajtás stb. miatt járunk vele orvoshoz. De az oltási könyv mindig bent van a macskahordozó zsebében, akárhová is visszük a cicát. Bármikor kellhet.
tegnap 15:45
 12/15 anonim ***** válasza:
85%
8- as vagyok, nem tudom hol olvastál ilyet az üzenetemben, de ajánlom gyakorolni a második osztályos szövegértést 😂Miközben engem ostobázol le😂
tegnap 15:45
 13/15 anonim ***** válasza:
71%

Nem kötelező, csak beléd akart kötni a sofőr, én ilyenről még nem is hallottam hogy a hordozóban lévő macska miatt bárkit is megszóltak volna.

A sok okoskodó baromnak meg r0hadtul semmi köze nincs ahhoz, hogy a kérdező beoltatta e a macskáját vagy sem, ugyanis nem ez volt a kérdés.

tegnap 17:22
 14/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen azoknak az embereknek,akik normálisan,nem lehordó hangsúllyal(mert nincs beoltva a cicám) válaszolt erre a kérdésemre. Féltem így leírni a dolgokat mivel számítottam arra,hogy 1-2ember majd belém fog kötni az oltás miatt. Viszont örülök,hogy vannak normális emberek is. Ennek nagyon örülök.

Sokat nem fogjuk már vinni a cicámat dokihoz,mivel az állapotán már nem tud segíteni sajnos. A vége ennek a történetnek az elaltatás lesz majd. Még viszonylag jól elvan,nincs fájdalma és normálisan eszik is. Persze az állapota rosszabbodni fog. A dokival tartsuk a kapcsolatot és ha úgy látjuk,akkor elkisérjük őt az utolsó útjára. Szóval nem,nem fog védőoltást kapni se most,se később.Addig amíg életben van a legjobbat fogja tőlünk kapni.

Ha pedig felépülök valaha ebből a gyászból,ebből a szívfájdalomból és fogadok örökbe még egy cicust,akkor ha ilyenbe köt bele a buszsőför már eltudom neki magyarázni,hogy ez nem így van.

Persze az új cica OLTÁSAIRÓL is fogok gondoskodni majd a távoli jövőben,szóval "úristen a cicám nincs beoltva"emberek ne aggodjanak. Köszönöm mégegyszer a normális válaszokat. TI SZUPEREK VAGYTOK!😊

tegnap 21:17
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, nagyon sajnálom, hogy ekkora a baj, és csak egy javaslat, ha meg tudod oldani: ha esetleg nem az ÁHOK-ba jártok a cicával kezelésre, én mindenképpen megpróbálnék még ott kérni egy időpontot. Ott értenek ezekhez a betegségekhez legjobban. Mi szerencsére csak szűrésen jártunk ott és negatív lett, de beszélgettem a váróban gazdival, aki messziről (vidékről) utazott oda, és már lemondtak a kutyusáról, de akkor már pár ottani kezelés után jobban volt. Hátha nálatok is hasonló lenne a helyzet.
ma 11:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!