Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Más sem tud automatába rendeln...

Más sem tud automatába rendelni a Zooplusról?

Figyelt kérdés

Tudja valaki, mi ennek az oka?

Választható opcióként bármely futárszolgálat, illetve a magyar posta van csak megadva. Korábban gond nélkül megrendeltem ezeket a termékeket easyboxba.

nov. 12. 17:28
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
10 szerintem is mákom volt :D
nov. 17. 18:36
 12/17 A kérdező kommentje:
9 honnan rendeltél? A nyomkövetés alapján, amit linkeltél még a feladó sem adta fel a csomagot, így ez nem a futár hibája.
nov. 17. 18:38
 13/17 anonim ***** válasza:
12. Om system shopból az emagon keresztül, telefonon beszéltem velük. Azt mondták hogy már összekészitették a rendelést csak a sameday nem veszi fel, természetesen azóta is ülnek a csomagon és elsem indult.
nov. 17. 20:13
 14/17 A kérdező kommentje:
13 nem biztos, hogy igaz, egyszerűbb a futárszolgálatot hibáztatni, mint beismerni, hogy ők csesztek el valamit :)
nov. 18. 21:24
 15/17 A kérdező kommentje:

Egy normális webáruház ilyen esetben keres más szállítási módot, nem terelget.

Na de remélem, hogy hamarosan nálad lesz a csomagod.

nov. 18. 21:26
 16/17 A kérdező kommentje:
Azóta még 2 csomagom gond nélkül és időben bekerült az Emag Sameday automatába, tényleg nem értem, másnak miért van mindig problémája velük.
nov. 28. 18:26
 17/17 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, ez azért van mert minden városban más futár és raktáros dolgozik, és minden automatába más mennyiségű csomagot rendelnek, és minden városban más mennyiségű teherauto meg automata áll rendelkezésre. Nekem volt 2 emagos rendelésem amit egyből szállítottak, de volt amire 3 hetet várhattam.
nov. 28. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!