A macska 2 napja fúj ránk, miért?
Figyelt kérdés
2 napja este egyik pillanatról a másikra elkezdett fújni ránk a macska, azóta nem dorombol és ha felemeljük vagy simogatjuk, akkor fúj. Mi lehet a gond? Ti már találkoztatok ilyennel?nov. 6. 08:35
1/6 anonim válasza:
Fáj valamije, vigyétek dokihoz. Ok nélkül nem csinálnak ilyet.
2/6 anonim válasza:
Nem használtok valamilyen új fajta tisztítószert vagy illatosítót, öblítőt a házban?
3/6 A kérdező kommentje:
1/2. Doki lesz a vége természetesen, csak annyira meglepett, hogy előtte 5 perccel még ölben simogattuk és dorombolt aztán puff
nov. 6. 09:18
4/6 A kérdező kommentje:
2/3 nem, sajnos
nov. 6. 09:19
5/6 anonim válasza:
Én is arra tippelek, hogy valamilye fáj. Simizés közben alighanem egy nagyon érzékeny, fájó pontját megnyomtátok.
6/6 anonim válasza:
Allatorvost javasolnék én is, a hetekben volt beteg mindkét cicám ( igaz ők nem is ettek/ ittak), de a viselkedésük is nagyon megváltozott, nem jöttek oda hozzám, amikor meg akartam őket simogatni így lehúzták magukat. Sajnos ők nagyon betegek voltak, bízok benne, hogy nálatok nincs semmilyen komoly gond, de nézzen rá egy állatorvos szerintem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!