1/22 Noren1989 válasza:
Els kérdés? Kinti, benti, a szobàban veszett el?
2/22 anonim válasza:
Macskák ilyenek. Az enyém 5 év után jött haza. Gondolom odaköltözött valamelyik utcába valakihez, aztán most meg vissza.
3/22 anonim válasza:
Nálunk eltűnt egyszer szombat reggel, és hétfő este jött haza (fél éves fiú cica volt, kinti-benti, és persze nagyon kíváncsi volt mindenre.)
4/22 anonim válasza:
A macskák pl. máshová mennek el meghalni úgymond, ha el tudnak szökni otthonról.
2 macska is nálunk döglött meg mindkettő a szomszédé volt. Egy idő után kegyetlen büdös volt, kerestem is sokáig minek van ilyen büdös szaga.
De a tied lehet, hogy még haza megy.
6/22 hulyevagyokdolgokhoz válasza:
Nem garantálom neked, hogy visszajön, de az én macskáim általában vissza szoktak jönni. Az én tippem hogy udvarol / van udvarlója akivel időt tölt.
7/22 anonim válasza:
Egy kasztrált kandúr 3 hétig volt el, egy ivartalanított nöstény meg egy hónapig, utána hazajött mindkettö
9/22 anonim válasza:
Az én kandúrom egyszer - mint utólag kiderült -, 3 napig ücsörgött a szomszéd bácsi teraszán, mert ott talált egy éppen tüzelő cicalányt. Hogy mit akart vele kezdeni, az passz, mert ő már ivartalan volt. Aztán komótosan hazaballagott, miután véresre bőgtem a szememet miatta.
Azóta marad bent; macskacsajok helyett van alkalma a tapétát nézegetni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!