Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Meddig áll el egy jobb minőség...

Meddig áll el egy jobb minőségű macskakonzerv bontatlanul?

Figyelt kérdés
Nem sokára lesz egy cicám, de praktikusabbnak találok egyben megvenni egy csomót pár hónapra, mint gyakran szaladgálni érte. Gondolom 2-3 hónapot azért kibírnak, de kb mennyit pontosan?
nov. 5. 23:20
1 2
 1/17 anonim válasza:
78%
Én csak kutyakonzervekről tudok nyilatkozni, de bármilyen konzervet láttam eddig, mind jópár évig szavatos volt. Valamint a minőség szerintem fordítottan arányos a szavatossággal, a tartósítószeren múlhat.
nov. 5. 23:29
 2/17 anonim ***** válasza:
82%
Évek. De így ne tárazz be előre, főleg, ha nincs még nálad. Nem tudni érzékeny-e valamire, ízlik-e neki egyáltalán, amit venni szeretnél.
nov. 5. 23:51
 3/17 anonim ***** válasza:
84%
Több évet kíbirnak, azért konzerv.
nov. 6. 00:02
 4/17 anonim ***** válasza:
76%

A 2. miért lett lepontozva? Ez egy hasznos tipp, azért több havi adagot előre bevásárolni elég merész. Azon felül, hogy lehet allergiás a cica, vagy csak szimplán nem szeretheti, még olyan is lehet, hogy egyszerűen csak ráun (legalábbis az én egyik cicám és a barátnőmé is megcsinálta azt, hogy a kedvenc kajáját elutasította egy idő után, váltani kellett).

De valóban sokáig elállnak, így a kezdeti próbálkozás/feltérképezés után lehet az lenne a legcélravezetőbb, ha több márkából és különböző ízekből vásárolnád össze az összmennyiséget, úgy kisebb az esély, hogy mégis nálad megy tönkre az egész. 🙂

nov. 6. 00:20
 5/17 anonim ***** válasza:
84%
rá van írva a dobozra...
nov. 6. 01:02
 6/17 anonim ***** válasza:
19%

Tobb evig.

De ha nem akarsz majd az allatorvosnal hagyni vagyonokat, akkor inkabb fozz majd neki hazi kosztot.

nov. 6. 01:12
 7/17 anonim ***** válasza:
39%
Rá van írva...
nov. 6. 07:21
 8/17 anonim ***** válasza:
55%

Többségük eleve hónapokig szavatosak, pont azért konzervek...

A romlás ott kezdődik, ha kibontod.

Nekünk volt egy flúgos macskánk, amelyik eléggé összevissza evett. Úgy értem, hol ez volt a kedvence, hol az. Volt, hogy kibontottam neki egy konzervet, és felfalta volna az egészet, máskor meg ugyanazt a fajta konzervet megkóstolta, de napokig hiába kínàltam neki, nem ette. És akkor már kinyitva még hűtőbe téve is elkezd romolni, szóval pár nap után inkább jól lakattuk a szomszéd macskáját, mert nem akartuk, hogy a hűtőben bűzölögjön...

És ennek a flúgos macskának a drága, minőségi konzerv sem volt szent....

nov. 6. 08:11
 9/17 Négyszögletű Kerék ***** válasza:
65%
6: a főzéssel veszít a tápértékéből a hús, semmi értelme főzni. Illerve amit írtál, nettó baromság, elég sok jó minőségű konzerv van, amely beltartalma megfelelő, nincs sok só benne, nen szénhidrát az egész, tele hússal a megfelelő arányban, jó a kalcium foszfor aránya, nincs benne túl sok fehérje stb. Érthető, ha valaki egyszer akarja rászánni az időt, kiválogatni a jókat majd azzal etetni, mint havonta számolgatni excelben a helyes arányokat, 5 féle helyről beszerezni, feldarabolni, kiporciózni és tárolni egy külön fagyasztóban.
nov. 6. 19:46
 10/17 anonim ***** válasza:
44%

Kérdező: Hagyni kell, hogy egerésszen és akkor majd minden nap friss húshoz jut.

9: Amikor a természetes ösztöne szerint vadászik és megeszi a madarat/rágcsálót, olyankor is válogatja, hogy na a madárnak a szárnyát megeszem mert abban x% protein van, de a mellét már nem mert abban több és felborul a bioritmusom, stb..?

Valamint hogy a főzéssel veszik a tápanyag. Ebben van igazság, de ezért nem mindegy milyen hőfokon főzünk. És gondolod a drága nagyipari, kapitalista konzervgyárak majd válogatni fogják hogy milyen húst tegyenek bele, mikor le van adva a termelésben, hogy napjára hány konzervnek kell meglennie? Ne komolytalankodj, nagyon álomvilágban élsz.

nov. 7. 02:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!