Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Meddig áll el egy jobb minőség...

Meddig áll el egy jobb minőségű macskakonzerv bontatlanul?

Figyelt kérdés
Nem sokára lesz egy cicám, de praktikusabbnak találok egyben megvenni egy csomót pár hónapra, mint gyakran szaladgálni érte. Gondolom 2-3 hónapot azért kibírnak, de kb mennyit pontosan?
tegnap 23:20
 1/6 anonim válasza:
78%
Én csak kutyakonzervekről tudok nyilatkozni, de bármilyen konzervet láttam eddig, mind jópár évig szavatos volt. Valamint a minőség szerintem fordítottan arányos a szavatossággal, a tartósítószeren múlhat.
tegnap 23:29
 2/6 anonim ***** válasza:
72%
Évek. De így ne tárazz be előre, főleg, ha nincs még nálad. Nem tudni érzékeny-e valamire, ízlik-e neki egyáltalán, amit venni szeretnél.
tegnap 23:51
 3/6 anonim ***** válasza:
73%
Több évet kíbirnak, azért konzerv.
ma 00:02
 4/6 anonim ***** válasza:
69%

A 2. miért lett lepontozva? Ez egy hasznos tipp, azért több havi adagot előre bevásárolni elég merész. Azon felül, hogy lehet allergiás a cica, vagy csak szimplán nem szeretheti, még olyan is lehet, hogy egyszerűen csak ráun (legalábbis az én egyik cicám és a barátnőmé is megcsinálta azt, hogy a kedvenc kajáját elutasította egy idő után, váltani kellett).

De valóban sokáig elállnak, így a kezdeti próbálkozás/feltérképezés után lehet az lenne a legcélravezetőbb, ha több márkából és különböző ízekből vásárolnád össze az összmennyiséget, úgy kisebb az esély, hogy mégis nálad megy tönkre az egész. 🙂

ma 00:20
 5/6 anonim ***** válasza:
rá van írva a dobozra...
ma 01:02
 6/6 anonim ***** válasza:

Tobb evig.

De ha nem akarsz majd az allatorvosnal hagyni vagyonokat, akkor inkabb fozz majd neki hazi kosztot.

ma 01:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!