Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Haza fog jönni az 5 hónapos...

Haza fog jönni az 5 hónapos macskám?

Figyelt kérdés
Tegnapi napon hoztuk haza a június eleji születésű cicánkat.Az előző helyén is kint volt tartva.Tegnap este annyi ideig volt kint hogy megetessem és utána még 10 percig kint voltam vele aztán bent aludt a lakásban.Ma reggel kivittem reggelezni aztán kb 15 percre rá kimentem hogy behozzam de már nem volt ott és hívásra sem jött elő.Szerintetek haza fog jönni?

#macska #cica #Hazajovetel
tegnap 08:34
1 2
 11/16 darklord88 ***** válasza:
67%
Bár ő már hónapokig itt volt tartva de mi a kismacskákat sose engedtük ki az udvarról.A tied meg egy nap alatt nem lett a tied.
tegnap 13:08
 12/16 anonim ***** válasza:
70%
Kétlem... Egy új háziállatot (kecskétől a kutyáig) ilyen esetben pár hétre be kell zárni a lakásba/ólba/kifutóba, mert világgá megy. Ők vissza akarnak ilyen esetben a családjukhoz, területükhöz menni. Nagyon amatőr hibát követtél el. Ha nem talál haza a régi helyére nagy a lehetősége, hogy el fog pusztulni. Gratula...
tegnap 13:32
 13/16 anonim ***** válasza:
0%
Eddig én vagyok az egyedüli aki egy javaslatot adott a problémára a #8-as válaszommal, és 0%-on van...
tegnap 13:46
 14/16 anonim válasza:
Reménykedjünk, hogy visszajön.
tegnap 15:32
 15/16 anonim válasza:
Majd azért írd meg mi lett végül, szurkolok !:)
tegnap 17:18
 16/16 anonim válasza:
Lehet hogy csak megijedt egy kandúrtól, vagy valami új zajtól és elbújt vagy elfutott. Nézz körül még párszor kis rejtek helyeken, hátha meglesz.
tegnap 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!