Tegnapi napon hoztuk haza a június eleji születésű cicánkat.Az előző helyén is kint volt tartva.Tegnap este annyi ideig volt kint hogy megetessem és utána még 10 percig kint voltam vele aztán bent aludt a lakásban.Ma reggel kivittem reggelezni aztán kb 15 percre rá kimentem hogy behozzam de már nem volt ott és hívásra sem jött elő.Szerintetek haza fog jönni?
Szerintem nem valószínű. Ilyenkor pár napig benn kellene tartani, hogy megszokja a környezetet. De ha csak ott van a kertben, akkor megtalálhatod.
tegnap 08:53
2/16 anonim válasza:
nem hiszem
tegnap 09:01
3/16 anonim válasza:
Szerintem esélyes azért, ő még kismacska. Ha elkezdenek ivarzani, jellemzően inkább akkor csatangolnak messzebb. De tény, hogy nem ismeri a környéket. Talán csak elment felfedezni a kertet. Tegyél ki neki ételt, hátha..
És ha előkerül, mindenképpen tartsd bent pár napig, ahogyan az előző válaszoló is javasolta.
tegnap 09:05
4/16 anonim válasza:
A kijárós macskák boldog élete, lol. :D
Idegen helyen van, nem ragaszkodik hozzád - kb kizárt, h hazajöjjön, de ne legyen igazam.
tegnap 09:06
5/16 retektorta válasza:
Kint tartott macsek számára idegen helyen elkóborol, ez alap. Én csak az nem értem, miért gondoltad, hogy ott marad egy helyben, amikor nem figyelsz rá. Hívásra nem jön elő? És honnan tudná, hogy őt hívod? Honnan tudná hogy ő a tied? Egyáltalán honnan tudná, hogy az az új otthona, és neki ott kell maradnia? Sajnálom egyébként, remélem megkerül.
tegnap 09:48
6/16 anonim válasza:
Még mindig nem értem ezt a kinti macskatartást. Elütik, megmérgezik, átszoktatja magához a szomszéd. Miért jó ez?? Most vagy kell macska, de akkor tartsd BENT, vagy nem kell macska.
tegnap 10:55
7/16 anonim válasza:
Neki ez nem az otthona, az ő szemszögéből te nem vagy a gazdája, nem kötődik sem hozzád, sem az otthonodhoz, címeres nagy marhaság volt kiengedni, ami alapból is veszélyes, de így hogy még meg sem szokott, egyenesen esztelenség, akkor is, ha eredetileg kinti cica volt a SZÜLŐHELYÉN. Ha teszel ki neki ételt és baromi nagy szerencséd van, akkor esetleg előkerül.
tegnap 11:47
8/16 anonim válasza:
A macska kint érzi jól magát, nem szabad tartani bezárva, pórázzal sétáltatni.
Költözésnél van, hogy a macska eltéved és egyszerűen nem talál haza. Ilyenkor érdemes pár szórólapot kihelyezni a környéken, hátha valaki befogadta vagy eteti. Egyébként kilóméterekre is elkóborolhat. De ez nem jelenti, hogy nem lehet kint tartani, rengeteg macskás többek között én is költöztünk minden gond nélkül
tegnap 12:06
9/16 anonim válasza:
99%, hogy nem megy haza hozzád. Nem kötődik ott semmihez, nincs ami ott tartsa. Be kellett volna zárni jó 1 hétig. 😕 Ahonnan elhoztad, őket kéne felkeresni, mert a cicák nagyon jól tájékozódnak és képesek haza találni, sok kilóméterről is, szóval lehet visszamegy az eredeti lakhelyére. Már ha túléli szegény a kóborlást..
tegnap 12:59
10/16 darklord88 válasza:
6-os vidéken benti macskatartás nem igazán való.Bár én is szeretném ,hogy bent maradjon de hiába csak mehetnéke van és már 12 éves macsek.A kérdezőnek pedig van rá esély.Volt olyan kismacskánk ami eltünt aztán 1 évre rá visszatalált.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!