Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Ha az állatorvos hibázott...

Ha az állatorvos hibázott vissza lehet téríteni a pénzt amit ki fizettem ..??? Mert lázzal bevittem a cicámat erre 7 fajta injekciót kapott .és reggelre elhunyt

Figyelt kérdés

nov. 3. 08:34
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat!!
nov. 3. 15:42
 22/28 anonim ***** válasza:
100%

"Meg ha annyira beteg volt mint mondjátok akkor mi a francért engedték haza!?" - persze, nem tudom, hol voltál, de a legtöbb rendelő nem "kórházazik", azaz csak hozod-viszed, max. a nyitvatartási időben lehet otthagyni megfigyelésre a nagyon súlyos eseteket.

"elég erős volt a macska lakásban alig bírtuk megfogni és belerakni a hordozóba" - sok macska küzd a hordozó ellen, az is lehet, hogy ez a "harc" és stressz emésztette fel az utolsó erejét.

Amit leírtál, annyiból nem lehet megmondani.

Utánajárni csak úgy lehetne, ha meglenne a teste, azt el kellene küldeni a NÉBIH-hez vagy az Állatorvosi Egyetemre hivatalos boncolásra (de ennek is van költsége, természetesen, másrészt járványügyi okokból már nem adják ki a testet)

Látszik, hogy nagyon megviselt az eset, és nagyon sajnálom, de amit leírsz, az inkább tűnik vagdalkozásnak, mint tényekkel alátámasztott eseménysorozatnak.

nov. 3. 15:50
 23/28 A kérdező kommentje:
Mind1 mert elhamvasztottuk!! De a papírt át viszem egy másik orvoshoz és kiderült hogy amiket kapott nem e azok okozták
nov. 3. 18:41
 24/28 anonim ***** válasza:
Ez így veszett fejsze nyele...
nov. 3. 18:57
 25/28 anonim ***** válasza:
Sajnálom a cicádat. Kérlek, fogadd részvétemet.
nov. 3. 19:07
 26/28 anonim ***** válasza:

Egy másik allatorvos sem fogja azt mondani egy korlap alapján, hogy a kezelés okozta az állat halálát. Ez nem is lenne etikus, hiszen ő nem látta abban az időben az állatot. Utólag persze könnyű okosnak lenni...

De szerintem jól teszed, ha beszélsz másik dokival is, részletesen elmagyarázhatja, a korlap alapján mi történhetett a cicával és milyen kezelést kapott.

nov. 3. 22:11
 27/28 A kérdező kommentje:
Bevittem másik dokihoz a Papírt . gyógyszer neveire már nem emlékszem de azt mondta hogy azt a két injekciót nem kaphatta volna meg egy időben. De nem tud mit csinálni mert ahhoz boncolás kéne.de el van hamvasztva így már nem tudunk mit tenni
nov. 4. 09:32
 28/28 anonim ***** válasza:
100%
Kellene tudni a gyógyszerek nevét... De tenni akkor sem lehetne semmit.
nov. 4. 12:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!