Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Ha az állatorvos hibázott...

Ha az állatorvos hibázott vissza lehet téríteni a pénzt amit ki fizettem ..??? Mert lázzal bevittem a cicámat erre 7 fajta injekciót kapott .és reggelre elhunyt

Figyelt kérdés

nov. 3. 08:34
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
100%
Na és azt hogy allapitottad meg, hogy az allatorvos hibazott?
nov. 3. 08:49
 2/28 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos nem, ez nem így működik.

Bár ha 7 különböző injekciót kapott, akkor valószínűleg már nagyon beteg volt szegény. Sajnálom a cicát, de közel sem biztos, hogy orvosi hiba történt.

nov. 3. 09:23
 3/28 A kérdező kommentje:
Olvastam a véleményeket és több ember írta hogy egy sima ivartalanítás alatt haltak meg több cica is ... Onnan tudom mikor otthon volt a cica alig bírtuk a hordozóba rakni ..mikor haza értünk kivettem a cicát és eldőlt mint a zsák .azt hittem csak a gyogyszertől kábult .1 órával később a kezemben halt meg
nov. 3. 09:30
 4/28 anonim ***** válasza:
81%
Egy próbát megér, de a cicát ez nem hozza vissza. De én is dühös lennék, ha mondjuk azt látom, hogy nem foglalkoztak vele annyit, engem sem készítettek fel, hogy ez lehetséges forgatókönyv, csak benyomtak valamit neki hogy jóvanazúgy vagy meggyógyul vagy nem. Ha én orvoshoz viszem a macskát, akkor elvárom, hogy rendesen megvizsgálják, megállapítsák és elmagyarázzák, mi a pontos baja és aszerint kezeljék. Ha nagy eséllyel halálos, akkor azt is mondják el, hogy beadják neki ugyan ezt a gyógyszert, de nem tudnak semmit ígérni, lehet, hogy hamarosan meghal. Szerintem ez így korrekt, nyilván az orvosok sem csodatevő angyalok.
nov. 3. 10:01
 5/28 anonim ***** válasza:
86%

Kérdező!

Ez biológia, nem autószerelés.

Minden (állat)orvosi beavatkozásnak megvannak a maga kockázatait, ilyen az altatás is. Előfordulhat, hogy minden körültekintő igyekezet ellenére az állatodat nem kapod vissza a műtét után.

Ugyanígy lehet a ti helyzetekben is, simán lehet, hogy az orvos teljesen jól járt el, teljesen indokolt volt minden, amit csinált a cicával, de ennek ellentére a cica szervezete nem reagált a kezelésre, vagy legyűrte a kór.

Sajnálom, ami a cicáddal történt.

nov. 3. 10:02
 6/28 anonim ***** válasza:
33%
7 injekciót egymás után beadni még egy embernek sem lehet, nemhogy egy kisállatnak, valószínű, hogy konkrétan az ölte meg a macskádat.
nov. 3. 10:10
 7/28 anonim ***** válasza:
51%
Egy privát megértette, de valószínüleg a cicus a betegségében hunyt el.
nov. 3. 10:17
 8/28 anonim ***** válasza:
85%

Mennyi idős volt a macska, és milyen tünetekkel vitted orvoshoz?

Az orvosok nem tudnak mindenkit megmenteni, és ez még az embetekre is igaz.

Legfeljebb azt lehetne számon kérni rajta, ha nem tájékoztatott már a kezelés előtt, hogy kétséges lesz annak a sikere, mert súlyos állapotban van a macska, vagy már olyan idős, öreg.

A sok injekció is arra utal, hogy súlyos állapotban lehetett a macska, illik közölni a gazdával a diagnózist.

nov. 3. 10:24
 9/28 anonim ***** válasza:
86%

1. nagyon sajnálom a cicust

2. a macska beteg volt. Nem írod, mit mondott a doki, szerinte mi lehet a baja és mire kapta azokat az injekciókat. Javasolt-e további vizsgálatokat? 7 injekció egész könnyen "összejöhet", ha "elég" rosszul van az állat: antibiotikum, gyulladáscsökkentő, lázcsillapító, ha kell, hányáscsillapító, esetleg vízhajtó, többféle vitamin stb Ennyiből egyáltalán nem lehet megmondani, hibázott-e.

3 "egy sima ivartalanítás alatt haltak meg" - az altatás MINDIG kockázatos, ezért sok helyen szoktak aláiratni altatási beleegyezőt is, amin szerepel, hogy a tulajdonost tájékoztatták a kockázatokról. Persze, nem mindegy, milyen felszerelés áll a rendelkezésre baj esetére vagy milyen előzetes vizsgálatokat végeznek el, hogy az állat biztonsággal altatható-e (bár ugye ezek a vizsgálatok is költségesek, kevés gazdi kér egy ivartalanítás előtt szívultrahangot vagy akár egy labort, mikor feltételezi, hogy az állata fiatal és egészséges)

nov. 3. 10:27
 10/28 anonim ***** válasza:
7%
Jelentsd fel
nov. 3. 10:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!