Kezdőoldal » Állatok » Macskák » A 2 éves cirmosom mitől...

A 2 éves cirmosom mitől finghat ennyire büdöseket az utóbbi 1 hónapban?

Figyelt kérdés

Ugyanazt a tápot kapja, néha ugyan eljár egerészni, de nem tudom mit ehetett meg. Néha olyan büdöseket fingik, hogy a szobába ha bejön, azonnal azt hiszem, hogy ez becsinált, de persze tudom, hogy nem. Kb. olyan mint a csatornaszag töményen. Már az ölembe sem szeretem felvenni, mert volt, hogy lefingott szó szerint és borzalmas büdös lett körülöttem, aztán azonnal mentem is fürdeni és szellőztetni. Kénytelen voltam kizavarni mert az rosszul esett. Lehet valami baj a beleivel vagy olyat evett meg valamikor? Érdemes állatorvoshoz menni emiatt? Az biztos, hogy olyan büdöseket ereszt, hogy mellette ember elbújhat. Mostanában nem engedem be a szobámba, bár szeretem és cuki, sajnálom is érte, de elviselhetetlen ha befingik.

17/L

okt. 27. 10:15
 1/9 anonim ***** válasza:
16%
Versenyezzetek!
okt. 27. 10:34
 2/9 anonim ***** válasza:
16%
Ne fürdjél le!
okt. 27. 10:36
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Kinti macskánál sosem tudhatod, mit eszik. Lehet eteti valaki, lehet minden szart felnyal a földről. Ne engedd ki és ha nem javul a helyzet, vidd el állatorvoshoz.
okt. 27. 10:36
 4/9 Katona Dius ***** válasza:
100%
Ahogy 3-as írja. Benti tartás egy darabig, ellenőrizni, hogy mit eszik. Ha nemváltozik, orvos. Ha javul,akkor tudhatod, hogy kint evett valami "szagosítót".
okt. 27. 10:39
 5/9 anonim ***** válasza:
83%

Nekem benti macskáim vannak, de igazából hallhatóan vagy orral érezhetően még sosem fingottak, 8 év alatt.

Pedig 1-2 alkalommal már volt, hogy fostak meg irtó büdös volt a székletük, valószínűleg hirtelen tápváltás miatt, de fingani akkor sem fingtak.

A macskák szerintem nem annyira hajlamosak erre mint a kutyák… Ha ember által érezhetően fingadozik, akkor valami komoly baj van.

okt. 27. 10:58
 6/9 anonim válasza:
62%
Huuh szerintem ferges!! Állatorvost javasolnék
okt. 27. 12:28
 7/9 anonim ***** válasza:
71%

Kijárós macska mindenfélét megeszik. Sokszor olyat is, amibe akár később belehalhat.

Tartsd bent, egyből jobban garantált, hogy megéri az öregkort, és nem szeditek össze pár éven belül az út széléről, kivasalva.

Ha benti tartással sem változik az emésztése, akkor állatorvos. Több minden is okozhatja, sokszor akár ételallergia is.

okt. 27. 12:59
 8/9 anonim ***** válasza:
A kinti macska bármit ehet a tápon kívül.
okt. 27. 13:15
 9/9 anonim ***** válasza:

Hozzánk 3 macska is átjár. Hát nem mondom, hogy nem kapnak pár szem jutalomfalatot az ügyes "teljesítményükért".

Szóval nem kizárt, hogy kap valahol egy kis maradékot vagy tápot.

okt. 28. 08:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!