Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Hogy viseli egy 2 éves cica a...

Hogy viseli egy 2 éves cica a kis cica érkezését a családba ?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy minden cica más és más természetű.

De a tapasztalatokra lennék inkább kíváncsi aki már volt ilyen helyzetben.

jún. 14. 21:44
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Volt pár óvatos pofon és fújás, de mostmár legjobb barátok. Játszanak egész nap, mikor nem alszanak vagy lesik az utcát.
jún. 14. 22:47
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Enyémnek 6 hét kelett, de mostmar együtt jatszanak.
jún. 15. 14:51
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Egy évesen kb 5-6 kiló volt a fiú cicám, akkor került mellé egy nagyon pici lánycica, találtam kidobva egy dobozban.

Első nap a nagycica félt a tenyérnyi cicalánytól.

Odasettenkedett laposan, megütötte, majd várga a hatást, egyből hátra is ugrott. Semmi nem történt. Akkor közelebb ment, óvatosan megszaglászta, érezte az illatát, jé, ez olyan, mint én, picibe. Aztán elkezdte mosdatni és azóta is imádja, imádják egymást, ha éppen nem közös erővel tépik az idegeimet a rongálások közepette, akkor egymást átölelve alszanak.

jún. 26. 16:51
 4/4 anonim ***** válasza:
#1 Nálunk is hasonló volt , 1-2 tisztelet pofon , arcoskodás egóból fújkálás , aztán már közösen követelték szövetségesként a kaját :D
júl. 7. 23:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!