Miért támad meg a macskám?
Figyelt kérdés
Engem és a férjemet is gyakran megtámadja a macska miközben sétálunk a házba, a lábunknak ugrik és harapja, nem akarja elengedni. Fájdalmat, sebeket okoz. Sokszor lesből támad, meg amikor elfordulunk. Játszunk vele, gondoskodunk róla, szeretjük. Kipróbáltuk, hogy eltereljük játékkal a figyelmét, magára hagytuk, rákiabáltunk, ráfújtúnk, már az utobbi időben “veréssel” (rácsapunk a fenekére) próbálkozunk, de semmi. Másfél éves, ivartalanitott nőstény macska. Már bele vagyok betegedve, sírni tudnék, hogy ilyen hálátlan… kérlek adjatok tanácsokat vagy, hogy kihez fordulhatnék? Amúgy nagyon kedves, bújós cica, de naponta többször előfordulnak ezek nála…. Családalapítás előtt állunk, nem szívesen adnék túl rajta, mert nagyon szeretjük, de így kisbaba mellett nem lehet…okt. 20. 20:59
21/21 anonim válasza:
Kérdező jól látod, a macskának mennie kell, ha nem talász neki gazdit vidd eutanáziára, divat lett az állatot jobban szeretni mint embertársainkat, de ez a gyerekre így tényleg veszélyes, és szerintem a döntést te már meg is hoztad, csak kiírtál egy kérdést hátha van valakinek jobb ötlete, kvázi adtál a cicának még egy esélyt.
De nincs, ahogy látod nincs senkinek jobb ötlete csak elvakult állatcédők tömege akik mindíg a kérdezőt hibáztatják szinte minden állatokkal kapcsolatos kérdés alatt ez a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!