Miért támad meg a macskám?
#5 4-es vagyok, nem tudom hogy értetted a hozzászólásomat úgyhogy kicsit helyre próbálom rakni. Szóval igen, a macskák olyanok amilyenek, ez csak rajtad múlik hogy elfogadod vagy nem. Az említett véres kezű mamám is amúgy imádja ettől függetlenül, ő elfogadja hogy ilyen vad fajta, mert sokszor meg aranyos is tud lenni.
Szép dolog tőletek hogy befogadtátok, de a fajtatiszta macskákat meg kutyákat sem véletlenül nagyon odafigyelve tenyésztik, hogy a jó gének tovább örökőldjenek, az utcai macskák meg kutyák meg ugye nem fajtatiszták, és sok gén keveredik bennük, és ez lesz a végeredmény, hogy instabilak, vadak, de lehetnek jámbor bárányok is. Meg ott a lehetőség, hogy kitudja mit élt át az utcákon mielőtt befogadtátok, lehet napi szinten kellett harcolnia a többiekkel, és ez maradt meg benne, kinevelni belőlük az ilyet szinte lehetetlen.
Szóval ha tényleg szeretitek akkor elfogadjátok így, vagy próbálkozhattok tovább változtatni de nagy reményeket azért ne állítsatok. Van az a sorozat: Pokoli macskák, sokszor a "profi" macskaszakértő csávó se tud mit csinálni a rakoncátlan macskákkal.
Pont úgy tudtam, hogy a fajtiszta kutyák és macskák lesznek instabilak es vadak a túltenyésztés miatt….
A keverékek meg egészségesek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!