Mi lehet ez a cicém szőrén?
Figyelt kérdés
A cicám szőrébe hosszúkás kb. 3mm hosszú fekete bogarak másznak. Megfürdettem így kiszedtem sokat mert a vizes szőrébe könnyebben megtaláltam. Egész fürgék de kiszedhetö kézzel. Sehol sem sebes a cica nem tudom mit csinálnak ezek rajta. Kinti cica.okt. 9. 21:24
2/7 anonim válasza:
Tehát kinti macska.
Köszönj a bolháknak.
4/7 anonim válasza:
Bolhairtó spot-ont vegyél vagy rendelj neki, és cseppentsd a tarkójára, az megöli és távol tartja őket. Havonta kell ismételni.
5/7 A kérdező kommentje:
4es köszi.rákerestem és tényleg hasonló mint a bolha. azt hittem az kisebb. bolhairtó nyakörv is segítene a késöbbi megelőzésben?
okt. 10. 06:15
6/7 anonim válasza:
Igen, a nyakörv is jó, de kinti macskának nem ajánlott. Könnyen beakadhat kerítésbe, és nem jó, ha a túloldalon egy kutya van...
7/7 A kérdező kommentje:
Sima nyakörve van, évek óta semmi baja. A bolha elleni nyakörv már most is megoldja a problémt vagy kell spot is?
okt. 10. 11:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!