Bolhairtó csepp a cicák szőrén?
Figyelt kérdés
Bénáztam egy sort, és elég szép adag került a bundájukra is. 5 hetes picikék. Most külön vannak az anyjuktól hogy ne nyalja őket. Viszont ami a szőrükre került az beleszáradt. Mit csináljak vele? (a állatboltos hülyének nézett hogy nem a szőrére kell... amit én tudok is, de oda is ment, és gyakorlatilag semmit nem segített, csak hogy 12 óráig nem lehet simogatni, meg 24 óra mire beszívódik)2012. máj. 23. 17:11
1/3 anonim válasza:
Ennyi idős cicákra nem is lett volna szabad rakni cseppeket.Nedves rongy és töröld le róluk.
Bolhásak?
2/3 anonim válasza:
A 24ra beszívódás csak a bőrre vonatkozik, ami a szőrre kerül azt le kell törölni, mert az már soha az életben nem fog onnan beszívódni.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Direkt úgy kértem, hogy 5 hetes kiscicának kell. Egyébként lekopott róluk (pontosabban szerintem inkább rendesen megszáradt), de jutott elég a bőrükre is biztosan, mert egy szem bolha sincs bennük...
2012. máj. 24. 11:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!