HÉRY kullancs-bolhairtó csepp ampullás jók? _Hatásos ez a szer?
Figyelt kérdés
2011. febr. 18. 16:02
1/2 Ninna ♥ válasza:
Nekem ismerősömék próbálták az után, hogy a kutyájukban kullancs volt, rátették a kutyára, és egy hét múlva a kutyusnak újra kullancsfertőzése lett, másik kullancstól. Nekik nem vált be, nem hatott. Az biztos, hogy az Advantix, Frontline spot-onok a legjobbak, ezekkel nekem még sosem volt problémám. Ajánlanám, hogyha nagyon kullancsvidéken laksz, akkor szerezz be egy ultrahangos kullancs és bolhariasztót. Nem drága, 3500-4000 forint neten, nekem 9-10 hónapig teljesen jól működik, és hatásos nagyon. A kutyámat elkerülik a szúnyogok, kullancsok, bolhák, atkák, minden elkerüli, mióta ez rajta van. A kutya számára nem bocsát ki semmiféle káros szert, egyszerűen egy nagyon halk ultrahangot, amit csak a bogarak, rovarok érzékelnek, és rögtön elijeszti őket. Én innen szoktam rendelni: [link]
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi az infót:-) ez biztos bolhákra is hat? ha igen akkor ezt megvenném mert nincs vegyszer ártalmas kutyáknak.és a környezetre milyen permetet vegyek annyiféle van hogy nem tudom melyiket válasszak?
2011. febr. 19. 07:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!