Macska szőrén fehér giliszta szerű dolog mi lehet?
Figyelt kérdés
Féreg? Milyen féreg?2020. okt. 18. 20:16
1/15 anonim válasza:
A szoren pontosan hol? Esetleg a feneke kornyeken? Mert akkor valoszinuleg ferges. De az is lehet, valahol csak belefekudt, aztan a szoren maradt, de ha reg kapott, en azert adnek neki fereghajtot, biztos, ami biztos.
2/15 anonim válasza:
Tuti,hogy férges.Mindenképpen féreghajtót neki.
Én horgasfejű galandféregre tippelek.
3/15 anonim válasza:
Ne itt kérj tanácsot ilyen helyzetben. Vidd el minél hamarabb orvoshoz. Nem vagyunk dokik, de ha azok lennénk is, látatlanban csak találgatni tudunk. Ilyen esetekben mindig a doki az első, nem az internet.
4/15 A kérdező kommentje:
vasárnap este, köszi
2020. okt. 18. 20:33
5/15 anonim válasza:
Azért írtam, hogy minél hamarabb, nem azt, hogy ebben a másodpercben. Itt tényleg nem tudjuk megmondani, hogy mi baja lehet, Főleg, hogy arra se válaszoltál, hogy pontosan hol láttad pontosan.
6/15 anonim válasza:
Meg nem ártana, ha csinálnál egy fotót, a dokinak sokat segíthet!
7/15 anonim válasza:
3-mas vagyok:
Kinti vagy benti macska? Ha benti, nem hiszem, hogy csak belefeküdt, ha kinti akkor se tartom nagyon valószínűnek, de talán egy picikét nagyobb rá az esély. A hasa nincs felpuffadva? Ha fel van, esetleg megy is neki, akkor tuti férges. Ha nincs, akkor lehet, hogy csak nemrég kapta el. 3 havonta kell őket féregteleníteni. Mikor volt utoljára? Patikában is lehet nekik venni féregtelenítőt, de mivel már láttad is a férget, ajánlatosabb dokival megnézetni. Mi, ha nem férges, csak simán eljött az ideje a féregtelenítésnek, patikából veszünk neki gyógyszert.
8/15 anonim válasza:
Hol vesztek féreg hajtót? Most komoly elbizonytalanodtam, patikában írjátok, de külön állati patikában vagy gyógyszertárban is árulnak ilyet macskának?
10/15 anonim válasza:
állatorvosnál is megveheted, de ő rohadt drágán adja (nálunk) előző voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!