Milyen szökésbiztos macskahámot ajánlotok?
Figyelt kérdés
Szökésbiztos hámot keresek, a cica már hám biztos. Az is fontos lenne, hogy tudjon benne rendesen mozogni, fára mászni, mindent. Eddig a TravelCat "The True Adventurer" hámját láttam, ami tetszett, de arról egy pár helyen azt írták, hogy azért ki tud bújni a cica. A cicám amúgy rendes, ha olyan volt, hogy véletlenül ki is bújt volna, vagy gyorsan visszaraktam, vagy beraktam a hátizsákjába. Mostmár viszont szeretnék vele nagyobb távokat is menni, más környezetben, ezért szeretnék egy jobbat. Mostani csak egy sima néhány pántos, de nem H.okt. 8. 16:23
1/2 anonim válasza:
Szökésbiztos hám nem létezik. Tegyél rá nyakörvet is és fogd össze a kettőt.
2/2 anonim válasza:
Kedves kérdező! Évekig néztem a You Tube-on egy sorozatot, ahol a gazdi hámmal viszi a cicáját biciklin, cicus soha nem szökött el. Végigutazták igy Európát, Ázsia egy részét. Sosem volt problémája, cicus felmászik a fára, városokban sétálnak a cicuson látszik, élvezi a járkálást. Jól alkalmazkodik a gazdihoz, ha kutyát lát, akkor felemeli a cicust. A sorozat cime "1 bike 1 world". Egy angol pasi a gazdi,nem fontos érteni a szöveget, elég látni. Érdemesebb megnézni a régebbi videókat, a hámot mindig jól látni, egyszerű és nagyon jó. Le lehet koppintani ha nálunk itt pont ilyen nincs. Magyarban ismegjelent a story, a könyv cime NALA /a cica neve/. Most autóval utaznak már É-Európában. A könyva kedvencem, nagyon jó a török utazásuk.Cicus most is hámban van, sosem szökött meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!