Terráriumra szeretnék szökésbiztos tetőt, ami jól szellőzik és esztétikus is. Itthon nincs semmi ami megfelelne, fogalmam sincs milyen boltba keressek és mit. Szerintetek?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 16. 16:55
1/4 anonim válasza:
Ezért kellene inkább ketrecet vagy boxot venni és akkor nem lenne ilyen gond. A terrárium amúgy se jó, mert nem szellőzik megfelelően és még mászni se tud szegény kis állat! Neki fontos lenne, hogy mászhasson is, hogy legyen emelete!
3/4 anonim válasza:
Én most olyat szereztem az egereim terrájára, hogy ilyen kerek lyukacskás fémlap. Ez elég erős és merev, jól szellőzik, rá tudtam aggatni a mókuskereket is. Mondjuk nemtom esztétikus alatt mit értesz, de szentem ez nem olyan csúnya. :D
Amúgy 1. válaszoló: terrába is lehet polcokat ragasztani, meg mindenféle fát rakni amin mászkálhatnak. Nálam két üvegpolcuk is van futóegereimnek. Sokkal jobban szeretik a terráriumot, mint a ketrecet.
4/4 anonim válasza:
Bocsi azt kihagytam, hogy állatkereskedésből szereztem fémlapot, ott rendelték nekem. De ilyen Obi meg Praktiker meg barkácsboltokban is lehet találni ilyesmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!