Szökésbiztos kerítés készítése a meglévőből?
Figyelt kérdés
A kutyánk rendszeresen átbújik a drótkerítés alatt a szomszédba és ez már nagyon kellemetlen. Arra gondoltam, hogy veszek beton térhálót és ezt szétvágva leásom a drótkerítés mellé a kerítést meg pár helyen hozzádrótozom. Ez működhet? Milyen mélyre érdemes ásni, illetve milyen magasságban hagyni fent, hogy ne tudjon átmenni rajta? Közepes termetű keverék kutyáról van szó.2016. márc. 25. 09:46
1/5 anonim válasza:
Mennyit sétáltatjátok, fárasztjátok naponta? Ivartalanítva van? Mert lehet, hogy egyszerűbb lenne a szökés okát megszüntetni, és onnantól nem kéne a kerítéssel szenvedni.
2/5 anonim válasza:
Szerintem egyszerűbb felszerelni egy villanypásztort, nálunk is az van.
3/5 anonim válasza:
1-es. Megválaszolom neked mert ugyse fogja megirni. Nek viszik sétálni eddig esténként meg voltak kötve. És nincsenek ivartalanítva. Pár napja még azt kérdezte hogy mivel kösse meg...
4/5 A kérdező kommentje:
3-as fogalmam sincs miről beszélsz. Egy kutyáról írtam legalább olvasni tanulj meg. A kioktató hangnemed biztos sokaknak fog segíteni megszeretni az állatvédelmet és segítséget kérni a problémáikhoz. A kutya egy pedig egy ivartalanított szuka.
2016. márc. 25. 11:46
5/5 anonim válasza:
Hát akkor ne haragudj. De nagyon hasonlított a kérdésed egy barom kérdéséhez aki először azt kérdezte hogy milyen cláncal kösse meg majd áttért a kerítésre. Bocsánat de ez nagyon hasonlított rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!