Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Be kell oltatni a cicát ha...

Be kell oltatni a cicát ha nem találkozik más macskákkal viszont zárt udvarban sétáltatva van? Én úgy tudom hogy a vírusok levegőn azonnal elpusztulnak. Ez biztosan hogy így van e vagy rosszul tudom?

Figyelt kérdés

okt. 8. 00:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
13%
Felesleges , 40 éve voltak vannak macskáink, vidéken élünk , hemzsegnek . Van benti és csak kintiek akik imádnak a telken dekkolni be sem jönnek . Mind 15 év felett éltek , jól vegyes táplálással . Amelyik ismerős oltotta azoké allergiás rohamot vesebajt stb kaptak, korán haltak . Mert az injekciók mérgek , vadonban sincs fecskendőzés sem modern eü számukra .
okt. 8. 09:22
 12/14 anonim ***** válasza:
62%

#11:

Mi a fenének szólalsz meg, ha ennyire hülye vagy az egészhez? De most komolyan. 😟

okt. 8. 09:41
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként a doki megkéredzte nálunk hogy csak benti vagy kinti benti lesz e mert ha csak kizárólag benti akkor nem kapott olyan sok mindenre oltást
okt. 8. 15:24
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Itt a Gyakorin sokszor irnak cicagazdik, hogy benti macska a lakásban megkap sulyos betegséget is. Pld. a macskanáthát, ami halálos is lehet.Ha beoltatják, akkor megkaphatja, de könnyű lefolyásu a betegség. Gondolom, a gazdi kint jár, azt mondják a cipőjén is beviszi, de ez igaz lesz más fertőzésekre is. Én beoltatnam, egy kombi oltással, nem olyan drága, és nyugi van.
okt. 8. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!