Hogy tettétek túl magatokat, amikor végleg eltűnt, vagy elpusztult a cicátok?
Oké, ott kezdődik, hogy egy macska élete 70%-át alvással tölti (ennek csak töredéke "igazi" alvás). Ott folytatódik, hogy kijárós macskával bármikor bármi történhet, hacsak nincs macskabiztos kerítésetek.
"itt falun a cicák igénylik a társaságot." A macskák nincsenek tisztában azzal, hogy falun vannak vagy városban.
Nekem a befogadott éhező kóboromat a szomszéd asszony fia és brigádja 5-en bekerítették és kivégezték. Sehogy.
A másik, hogy legalább próbáltad keresni, vagy kiplakátolni a faluban, szórólapozni stb.? Vagy csak vártad, hogy hazajön? Ivartalanítani is kellene őket stb. Inkább a megmaradtat ivartalanítsd (már ezzel sok évvel meghosszabítod az életét) és majd azután esetleg másik cicát. Az is lehet, hogy valaki befogadta.
Amúgy nekem minden állatom elvesztése fáj a mai napig gyerekkorom óta... Mindegyikért megtettem mindent. Minden kóbort is mi fogadunk be, hiába van "létszámstop".
Nemrég hunyt el a szomzséd 15 éves kutyája, aki a félig enyém volt, az is nagyon fáj. Idővel jobb lesz, de inkább a meglévőkért kell megtenni mindent.
Az én macskáim ivartalanítottak.
Maguktól sem merészkednének ki, de nem is engedném.
Családtagok. Akikre vigyázok, és véletlenül sem engedem, hogy bármi veszély fenyegesse őket.
Utolsó. Rengeteg kóbor macska van. Akknek 90%a szenved. Mert nem kap enni. Mert elüti egy autó, beteg és nem kap ellátást. Stb stb ...
Az ivartalanítás nem kérdés, hogy szükséges e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!