Egy átlagos házi macska hány kg? Mi számít kis és nagy növésűnek?
Figyelt kérdés
okt. 2. 10:02
1/8 anonim válasza:
Szerintem nősténynél 3-4kg az átlagos, kandúrnál 4-5kg. Felnőtten 3kg alatt kis növésű, 5kg felett pedig nagy. Féreghajtók 4 kilóra valók, így gondolom az egy átlag súly a legtöbb fajtánál. Persze a maine coont kivéve :D
3/8 anonim válasza:
Két 3,8-4 kilós nőstényem van, szerintem átlagos méretű, se nem kicsi, se nem nagy és nincs elhízva, de nem is sovány egyik sem. A kandúr 4,5 kiló szokott lenni. Bentiek mind.
4/8 anonim válasza:
Ivartalan nősténY cicák 4.5 kg.
Én őt átlagos méretűnek látom.
5/8 anonim válasza:
4 kilós kandúrunk van, szerintem ő kisnövésű (Az anyja is nagyobb volt nála... Nem tudom a környezet tényező mennyit számíthat abban mekkorára nő, de egy 65m2-es panelban tartjuk 6 hetes korától.)
6/8 anonim válasza:
Átlag 4 kg, de nekem volt 7 kg-os nőstény cicám... Nem dundi volt, hanem nagy méretű.
7/8 anonim válasza:
Nőstény cicám 4,7 kg, nem mondanám kifejezetten nagynak, és nem kövér egyáltalán, átlagosnak néz ki. A kandúrunk fénykorában 6-6,5 kg közt mozgott, ő sem volt kövér, viszont nagy termetű, hosszú, magas. Mellette egyébként kifejezetten kicsinek láttam a lány cicát, meglepődtem, mikor megmértem :D
8/8 anonim válasza:
Az én nőstényem fél éves kora óta ugyanakkora. Amikor örökbefogadtam akkor is mondták hogy kisnövésű. Most egy éves, 3 kg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!