Akik nagy macskabarátok, milyen cuki/aranyos/meglepő dolgot tett a macskátok?
Aranyosak.
Nagyon cuki, hogy te voltál neki a "sziget", és puszilgatott.
Mikor be szeretné jönni a macska nyávog egyet én beengedem és amikor bejön rámnéz és nyávog még egyet.
Biztos megköszöni.
Vagy amikor hívom hogy jöjön ide akkor először kicsit elfordítja a fejét majd nyávog egyet.
Aztán mondom gyere.
-nyau?
-igen
-nyau?
-gyere
-nya,és odajön.
Biztos beszélgetni bpróbál
Nem olyan meglepő de elég aranyos szerintem, van egy kölyök macskánk és imádnak a kutyával játszani pl. mikor a kutya csóválja a farkát folyton utánakap. És harapdálják is egymást, persze a kutya csak nagyon finoman.
Nagyon vicces őket nézni az óriási méretkülömbség miatt, a nagy fekete kutya és az arasznyi szürke kiscica :D
Az én cicám imádja ha simogatják, de odabújni, ölben/karban lenni nem szeret. Este is mindig a lábamnál alszik, nem mellettem.
Egyszer annyira görcsölt a hasam hogy megmozdulni sem tudtam, a sírás kerülgetett. Mintha megérezte volna, felugrott az ágyra és a hasamra kuporodott. :)
Az enyém szeretett a hátam mögé felszökni. Egyszer nagyon szar hangulatomban voltam, és úgy szökött fel, hogy két lábra állt a támla és a hátam között. Elkezdett masszírozni a pici pampójával, olyan cuki volt. Mikor szar kedvem van amúgy is mindig az ölembe ül.
Egyszer anyu nézett egy filmet. Szomorú film volt, sírt rajta. Mikor elkezdett sírni, akkor felszökött a párnájáról, és direkt anyu ölébe szökött, és elkezdte a mancsával ütögetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!