Meisje kérdése:
Van egy húszéves ún. kandúr macskám, meg egy négyéves ún. nőstény macskám. Kiköltözöm külföldre, biztos helyre, de nem találok lehetőséget a kiszállításukra. Nem szeretném repülővel. Valami mást tudnának ajánlani?
Figyelt kérdés
Az egyik állatorvos ismerősöm mondta, hogy olyan furgonnal vigyem őket, amelyben én is ott vagyok. Mert útközben rájuk tudok figyelni. 24 órás út.szept. 11. 22:19
1/12 anonim válasza:
Rosszul mondta, mert ún. furgonnal kell vinni.
2/12 anonim válasza:
Az ún. kandúr és ún. nőstény azt takarja, hogy ivartalanok? :D
Te mivel mész és miért nem jó a repülő?
3/12 anonim válasza:
Mondjuk nem mindegy, hogy Ausztráliába mész vagy Franciaországba. Attól függ az ún. közlekedési eszköz, ami igénybe vehető.
4/12 A kérdező kommentje:
Igen, ivartalanított macskák. Spanyolországba.
szept. 11. 23:53
5/12 anonim válasza:
Spanyolország?
Leszedáltatod őket egy dokival/bogyóval. Majd egy gyors, klímás kocsival, váltott sofőrrel/egyedül, 1 alvós megállóval, ott is vagy.
Vonat nem megy oda???
6/12 anonim válasza:
Légyszi valaki írja már meg minek a rövidétése az ún. Egyszerüen nem jövök rá. Úgynevezett?
8/12 anonim válasza:
ún. úgynevezett
és ún. Spanyolország
9/12 anonim válasza:
#4 és Te mivel utazol, illetve miért nem jó a repcsi? Megértem, én se szívesen repülök, de az a leggyorsabb, és Spanyolba csak pár óra az út ha jól tévedek. A másik megoldás amit ötös is írt, a kocsi. Pisiszünetnél szerelhetsz rájuk hámot aztán sétálhatnak egyet.
10/12 A kérdező kommentje:
Az ötös vàlaszadòtòl kèrdezem: ismersz olyan fuvarost, aki macskàkat is szàllìtana (meg engem is). Màr kb 10 ilyen cèg3t felhìvtam, sikertelenül.
szept. 13. 02:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!