Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Elveszett a cicám, valami...

Elveszett a cicám, valami tipp?benti cica nagyon ritkán volt kint a kertbe is de tegnap este valahogy szerintem akkor mikor jöttem be a házba kifutott azóta nem találjuk sehol.

Figyelt kérdés
Erdő mellett lakunk ,egésznap csak őt kerestük de sehol nem kaptuk..szomszédokat is végig kérdeztük de semmi..Valakinek valami tanács ,hogy ,hogy kerülhetne meg?Nagyon fontos lenne!Csak nagyon félek mert tényleg talán egyszer ment el de akkor is 1-2óra után vissza jött.

#macska #eltűnés #vajon haza jöhet?
szept. 2. 18:42
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
és vajon megkerülhet?
szept. 2. 18:42
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát necces.Ha nem ismeri a környezetet akkor messzire elfuthat a zajok,hangok meg ijesztik.
szept. 2. 18:55
 3/15 anonim ***** válasza:
Simán visszatalálhat, HA - nem érte baleset, nem kapta el egy kutya, nem zárták be véletlenül valahová, stb....
szept. 2. 19:23
 4/15 anonim ***** válasza:
11%

Ha sosem volt kint ,akkor nem talál vissza,mert nem tudja honnan indunt.Nem ismeri a hangokat és ezért rémülten rohangál,max éjjel mászkálhat.

Esetleg este menj ki és kiabálva hivogasd.

Meg rakd ki valami csoportba aztán aki felismeri majd szól.Igy lett már meg pár macskánk,van amelyik 8 hónap után,de azt ellopták inkább..

Nálam este 10-ig lehet kint,tudja is nagyjából.

De egy felelőtlen állattartó vagy,Szerintem.Reméljük talál egy rendes gazdit aki tud is vigyázni rá.

szept. 2. 19:49
 5/15 A kérdező kommentje:
Nem vagyok felelőtlen egyáltalán,folyton vigyáztam rá folyton aztán valamelyikünk mikor nyitotta ki az ajtót kifutott.Igyis magamat hibáztatom egésznap nem csinálok semmit csak sírok és keresem,nem érzed te azt a nyomást ami a lelkemen van ,hogy lassan érzem ,hogy megbolondulok.De persze rúgj belém te is
szept. 2. 20:26
 6/15 anonim ***** válasza:

Dehogynem talál vissza, a macskáknak van egy rejtett képességük, amolyan iránytű, amivel remekül tudnak tájékozódni.

Nekem is szökött ki cicám teljesen új helyen, ahol soha nem járt, ráadásul előtte panellakás emeletén lakott, az új hely meg földszint volt és fás-bokros, zegzugos nagy területtel volt körülvéve. Minden óvintézkedést megtettem beköltözés előtt; macskaháló és szúnyogháló az összes nyílászáróra. Csak egy ablakon volt régi háló és nem vettem észre, hogy van rajta egy rés. Ahogy kiengedtem érkezéskor a cicát a hordozóból, és nekiálltam pakolászni, abban a pillanatban eltűnt. :( Akkor láttam meg a lyukat a hálón. Na, gondoltam, volt cicám-nincs cicám, sírtam, mert ráadásul arra ahol kiment én nem tudtam átmenni, mert telekhatár volt ráccsal az ablakon. Pár óra múlva megláttam a szemeit az ablak előtt. Nagyon meg volt rémülve, visszafutott a fák közé. Aztán később újra megjelent ott, akkor határozott voltam és amint elérhető távolságban volt a macsek, a lábát és farkát elkapva behúztam a rácson.

Szóval simán visszatalált, de szerencsések voltunk, hogy nem egy forgalmas utcába, autók közé keveredett.

szept. 2. 21:07
 7/15 A kérdező kommentje:
Nagyon remélem ,hogy tényleg haza jön csak már egy napja és egyre jobban hal meg bennem a remény...mert mindenhol kerestem..
szept. 2. 21:36
 8/15 anonim ***** válasza:
Élvezi a szabadságot. Ha megéhezik, hazamegy, nyugi. Erdő mellett az autóktól nem kell félteni. Persze otthon a legbiztonságosabb, de nyugi, szerintem haza fog menni.
szept. 3. 23:21
 9/15 A kérdező kommentje:
Remélem is csak már tényleg kezdek bele bolondulni mert tényleg nekem nagyon sokat jelentett...De a remény hal meg utoljára
szept. 4. 00:09
 10/15 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom :( Ne vedd magadra a 4-es válaszoló hülye kommentjét,hogy felelőtlen vagy…Benti cica, én azt gondolnám, hogy nem ment messzire, hanem inkább megijedt és elbújt valahova. Érdemes este keresni,amikor nincs akkora zaj..:) Lehet azt gondolod,hogy mindenhol kerested de a cicák a leghülyébb helyekre tudjàk befészkelni magukat.
szept. 6. 07:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!