Állatkínzás, ha magammal viszem a macskát kamionozni?
Nem gondolnám állatkínzásnak.
Vannak kisebb mozgásigényű cicák, nekem is ilyen a Ragdollom.
Egész pici kora óta nagyon nyugodt😀
Ahogy írtad is jól érezte magát amikor magaddal vitted.
Tényleg érdemes pórázhoz szoktatni,hogy kicsit mozogjon :)
Ha a 8 órás út alatt nem volt vele baj, szerintem vidd magaddal nyugodtan.
Csináltass neki útlevelet és nézz utána, hogy az adott országba/országokba, ahová mész, milyen feltételekkel lehet bevinni.
Van ahol kötelező zárt boxban utaznia.
Egy cicára való hámmal és flexi pórázzal lehet vele sétálni.
A pihenők alatt sétáltasd meg, a mozgás mindkettőtöknek jót tesz. Lehet, hogy a séták alatt elvégzi a dolgát is és kevesebb almot kell takarítani.
Én leginkább attól félnék, hogy megijed valamitől és elszalad.
Szerintem vidd magaddal az első útra és meglátod hogyan fogja bírni, de legyen valami terved arra is, ha mégsem bírná az utat. (esetleg valaki, aki érte tud menni)
Jó utat!
Írd majd meg hogyan sikerült.
Papám perzsamacskája imádott kocsikázni. Sajnos egyszer rázárta a kocsiajtót és meghalt (halál komoly nem hülyeskedem)
Viszont ez is macskától függ az enyém hány ha kocsiban van és ideges lesz
Kedvves kérdező, megdobbant a szivem, mikor olvastalak. Kedvenc videóm a YouTube-on a "1 bike 1 world". Egy angol férfi elindul biciklivel Európába. Valahol a Balkánon felszed egy cicát. Magával viszi a bicajon. Beutazik sok országot kelet Európában, és nyugaton is.A cicus egy kosárba van elhelyezve végig, de hámmal és pórázzal. A kosár nyitott, belül cicus hámmal és pórázzal van. Ahányszor megáll, annyiszot viszi a cicát sétálni, igaz, olyan helyeken ami közel van a sztrádához, de nem forgalmas helyen áll meg.
Nem tudom, van-e időd megnézni a videókat, 4 éve indult, és sok van. Nagyon érdemes megnézni a hámot, abból a cica sosem szökött ki. Még mindig utatznak, most már autóban, annak a berendezését is érdemes megnézni. Magyar könyvben is megjelent a sztori, lehet kapni, NALA a cime. A könyvben sok hasznos tanácsot lehet találni.Az angolt Dean Nicholsonnak hivják.Nagyszerű ez az ötleted!!! Sok sikert puszi a cicusnak! Még annyit, más országokba különböző oltások, papirok kellettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!