Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Állatkínzás, ha magammal...

Állatkínzás, ha magammal viszem a macskát kamionozni?

Figyelt kérdés
Hatalmas ivartalan maine coon kandúr, 4 éves és több, mint 8kg, picit talán elhízott. Az átlagos macskákhoz képest nem túl aktív, ő sokkal inkább lustálkodós fajta. (kiskorában is lusta volt, amikor még nem volt dagi) Kamionsofőr vagyok, és eddig több alkalommal is magammal vittem dolgozni, 8 órás munkaidőre és láthatóan jól érezte magát. 4 hét múlva új munkahelyen kezdek, és nemzetközizni fogok 3 hetes kanyarokkal. Mivel egyedül élek, úgy terveztem, hogy majd magammal viszem a macskát, de az ismerősök egyöntetüen azt mondják, hogy hülye vagyok, és állatkínzás lenne 3 hétig egy kamionba zárva.

szept. 1. 23:25
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
82%
Számomra nem.
szept. 1. 23:27
 2/20 anonim válasza:
85%

Inkább attól félnék nehogy megszökjön.

De elég nagy egy kamion egy macskának szeretnek dögleni. Max jobban meg fog hízni.

szept. 1. 23:43
 3/20 anonim ***** válasza:
84%

A három hét alatt néha azért adnod kellene kis mozgásteret neki. Hogy oldanád meg? Pórázzal?

Vagy eleve a pisi-kaki dolgot hogy gondoltad? Ott szaglat a fülkében neked? Vagy mindig pihenőben sétáltatod egyet?

szept. 1. 23:54
 4/20 anonim válasza:
46%

Teljesen rendbe lesz. Sose értettem azokat akik annyira nyomják ezt az állatvédelmet azok állatok nincs arra igényük hogy csecsemőként legyenek kezelve nekik is jobb ha megnarad az a kapcsolat ember és állat között hogy ő nem egy családtad hanem egy jószág akinek van gazdája.

Mikor megállsz pihenőbe és elmész kábelt fektetni gondolom nem a macskát használod papírként és nem ő lesz a lábtartó sziesztázás közben szóval nem lesz számára kínzás :D

szept. 1. 23:57
 5/20 A kérdező kommentje:
Ha akarom, ha nem, időnközönként muszály pihenőt tartanom a tachográf miatt. Olyankor sétálhatunk kicsit pórázzal a kamion körül, feltéve ha nem zajos a környék, és nincsenek kutyák. Ilyenkor üríteném az almot is.
szept. 2. 00:03
 6/20 anonim válasza:
37%
Pórázzal :D
szept. 2. 00:16
 7/20 anonim ***** válasza:
6%

Ha megállsz hosszabb időre akkor elengedheted, mert ez a fajta macska nem szokott elkóborolni messze. Pár száz métert tesz meg maximum és vissza is megy a gazdához.

Viszont autópálya pihenőben ne engedd el, mert elgázolják.

szept. 2. 00:29
 8/20 anonim válasza:
83%
#7 szerintem nem a legjobb ha kiengedi max tényleg pórázzal csak az vicces hogy pórázon van a macska :D
szept. 2. 01:21
 9/20 anonim ***** válasza:
95%
Van macskapóráz, amikor csak van szüneted tegyetek egy kört, viszont jó lenne ha már most elkezdenéd hozzá szoktatni a cicust. Ha senki nem akarja befogadni a macskád akkor igenis inkább magaddal vidd, főleg hogy belföldi hosszabb utakon sem volt baja a kamionban eddig. Inkább minthogy menhelyre kelljen beadnod vagy otthon hagyni ehezni mert se befogadni nem tudja rokon se etetni járni.
szept. 2. 04:56
 10/20 anonim ***** válasza:
97%

Valami animal planetes műsorban volt egy kamion sofőr, aki magával vitte a macskáját, vitte minden szünetben pórázon sétálni és elvolt a macsek. Szerintem működhet, egy próbát mindenképp megér. Max bevállalsz vele egy 3 hetet, aztán ha nagyon nem bírná, keresel neki új gazdát. Fajtatiszta macska, szóval valószínűleg úgyis gyorsan találsz neki.

Talán a 101 nagymacskaban volt.

szept. 2. 06:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!