Ki milyen macskatápot ajánl?
Én Orijennel etetek. Nem olcsó, de a legjobb a piacon.
Nagy kiszereléssel feleannyiba kerül kilója, és légmentesen tárolva sokáig eláll, így nem is rossz :)
Zooplusról szoktam rendelni, applaws, rosie's farm.
A száraz tápot a lidlben szoktam venni, de a tasakosuk is jó, coshida nature a neve, azt hiszem. Többféle van, de csak az egyikben van legalább 60% hús. Ennél alább nem érdemes menni.
Tévedés. Ha ivartalanítjátok, onnantól már csak steril rápot ehet, ha lány, és urinary vesevédő tápot ehet, ha fiú.
Tökmindegy, hogy milyen jólhangzó neve van a többi tápnak, csak urinaryt vagy sterilt szabad adni neki.
Sajnos ezt vagy nem tudják vagy lesz@rják. A szerencsétlen macskák meg vesebajban meghalnak 5 évesen (leghamarabb kb ekkor betegednek meg a nem megfelelő etetés miatt).
Még sok állatorvos se elég tájékozott ezügyben, de én már több orvostól hallottam, és szerencsére a mi állatorvosunk nagyon jó.
Tehát innentől mindegy, hogy N&D-nek hívják vagy Coshidának, egyik se jó, mert sima adult táp, ami csak az ivaros felnőtt macskáknak jó.
Hihetetlen tudatlanság van még mindig ezen a téren.
Lehet lepontozni, nem érdekel, akkor is ez az igazság.
Kérdezzétek a haladóbb állatorvosokat.
Az meg tényleg a legalja, hogy egyből a drágasággal jöttök, nem a hatóanyaggal, ugyanis ezek GYÓGYTÁPOK.
De akiknek a tudománya még sajá magukkal szemben is az Algopyrinig terjed, azok hogy fognák fel az állatgyógyászatot. Ezek az okoskák galambok, akikkel én nem sakkozok.
Az N&D nagyon jó.
A nedves általában drágább, Feringát veszek ha konzervet akarok venni, de amúgy helyette adhatsz egyébként nyerset is, igazából ugyanaz a lényege, hogy nedves húst adsz neki, olcsóbban is kijössz és az garantáltan tényleg hús lesz. Arra kell figyelni, hogy belsőségeket ne adj neki túl gyakran, heti 1-2x max. Nagyjából ennyi, az enyémek imádják és teljesen egészségesek évek óta. Ha mindenképp maradnál a konzervnél, akkor Feringa, ár érték arányban nagyon jó, ezen kívül vannak drágábban de jók pl: Purizon, Mac's, Greenwoods.
Az N&D az nagyon jó táp.☺️
Ha szereti, én nem váltanám le a helyedben.
Nálunk ahogy kamasz korba lépett,azóta nem eszik nedveset a cica, se konzervet,se alutasakosat..😄
Amíg még hajlandó volt addig Real Nature,vagy Almo Nature konzervet kapott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!