Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Lehet tápszert váltani?

Lehet tápszert váltani?

Figyelt kérdés

Újszülött kiscicát találtunk, adtam neki a babám tápszeréből, egy hétig azt ette, aztán az állatorvos először mondta, hogy kismacska tápszer kéne neki, de mikor mondtam, hogy egy hete babatápszert kap, akkor mondta, hogy akkor már ne váltsunk, mert megszokta.

De én mégis félek, hogy az nem jó neki.

Mi legyen?

aug. 25. 11:59
 1/3 anonim ***** válasza:
78%
Ha az orvos szerint rendben van, akkor ő biztos jó okkal mondta.
aug. 25. 12:55
 2/3 anonim ***** válasza:
81%
Én utánanéznék a cicatápszer összetételének, összehasonlítanám a babatápszerével, van-e benne bármilyen plusz anyag, ami szükséges lehet a cica megfelelő kifejlődéséhez, illetve eltér-e nagyobb mértékben a beltartalmi érték (pl. zsírok aránya). Ha találok valami konkrét, markánsabb különbséget, akkor váltanék.
aug. 25. 13:46
 3/3 anonim válasza:
Ha az orvos azt javasolta, hogy ne akkor ne válts. Valószínűleg csak a cicának ártanál
aug. 25. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!