Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Napi 1 latogatas eleg a...

Napi 1 latogatas eleg a cicanak ha nyaralni mentünk?

Figyelt kérdés

2 eves cica, csak a lakasban van tartva, kaja adagoloja van. Eljöttünk keddtöl pentekig nyaralni es apa naponta megy neki este adni nedves kajat, friss vizet es egy kicsit jatszik vele. Ez igy jo a cicanak ugye? Ma mikor erkezett apa akkor nyavogott, de mikor mar bement a lakasban fetrengett neki, hogy simogassa meg ilyenek.

Remelem nem erzi magat rosszul igy egesz nap egyedül :(

2024. aug. 14. 20:04
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
88%
Megértelek mert én is ilyen túl aggódós vagyok. De a cicákat úgy képzeld el, mint az introvertált embereket. Szeretnek egyedül lenni, nem halnak bele ha egy kis ideig nem látnak téged. És ez nem személyes ügy, csak ők ilyen beállítottságúak. Attól még ugyanúgy szeretnek :)
2024. aug. 14. 20:11
 2/14 anonim ***** válasza:
34%
A macska le se szja ha nem mész haza :)
2024. aug. 14. 20:14
 3/14 anonim ***** válasza:
41%
Apának nem kell se nyávognia, e fetrengenie.
2024. aug. 14. 20:14
 4/14 anonim válasza:
55%
Igen, kb 2-3 naponta is elég. De ha tovább nem lát, lehet hogy elkezd keresni. De függ ez a neveltetésétől, a fajtától és hogy hányadrendű gazdajának tekint
2024. aug. 14. 20:27
 5/14 A kérdező kommentje:
brit rövidszörü, 8 hetes koratol el velünk :)
2024. aug. 14. 20:30
 6/14 anonim ***** válasza:
33%
Azért nem minden macska szarja le a gazdáját, és fetreng 0-24 mint egy szobadísz. Max a házi macska ilyen.
2024. aug. 14. 20:30
 7/14 anonim ***** válasza:
0%
Ilyen melegben lehet jobb lenne, ha reggel is be tudna nézni, kapjon egy kis friss vizet meg friss levegőt.
2024. aug. 14. 21:00
 8/14 anonim ***** válasza:
67%

dehogy elég 3 naponta, csont egyedül van egy lakásban. inkább napi kétszer kéne menni, ha tudnak.

a friss víz miatt is, meg a társaság miatt is. pláne, ha még nem volt egyedül hagyva.

2024. aug. 14. 21:29
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Mienk is brit, mindig napi egyszer jön az ismerös etetni este, ha nyaralni megyünk. Jól megvan ilyenkor. Már 13 éves.
2024. aug. 14. 22:11
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Most volt, hogy csak kétnaponta mentek hozzá, teljesen jól elvolt. Amikor megjöttem, azért magyarázott és nagyon hálásan bújt napokig. Nekem nagyobb gondot okoz ez a dilemma évközben, amióta egyedül élek, hogy reggel megyek és este jövök sokszor... ráadásul külön alszom tőle, ami nehezíti és néha nem jól viseli. Ilyenkor többször dilemmázom, mi lenne a jobb neki, ha mással lenne és többet foglalkoznának vele. Bocs, csak leírtam, hogy ne gondold túl :)
2024. aug. 14. 22:36
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!