Hogyan szoktassuk le a cicákat hogy az ajtókilincset ne nyitogassák?
Van 3 benti cicánk és kifigyelték tőlünk, hogyan nyitjuk az ajtót ill. a kilincset. :D Felugranak a kilincsre és a testük súlyával a zár kioldódik, így az ajtó egy pici résnyire kinyílik és a lábukkal már könnyen magukhoz húzzák és kiszöknek. A bejárati ajtótól kezdve minden szoba ajtót kitudnak már nyitni, ha az nincs kulcsra zárva. :P
Gondoltuk hogy a bejárati ajtó kilincsét gombos kilincsre cseréljük, de csak a belsőt, így már nem tudnának kiszökni.
Befújtam már az ajtót dezodorral, hátha félnek majd oda menni, de nem ez sem jött be. :D
Kiszoktuk őket vinni az udvarba rendszeresen, pórázon is. Nagyon szeretnek kint lenni, de féltjük őket a szomszéd kutyáitól, állandóan ugatják őket, olyankor megrémülnek és menekülnek mindenhová.
Valami egyéb ötlet a kilincs nyitogatás ellen? :D
8
Igen, ha csak egy valaki van itthon, mert a többi családtag hogy jön ki a házból? Esetleg mindenkinél lesz kulcs? :D
14
Azért mert nincs olyan xar monoton rosszkedvű életem, mint neked. :P :D
15, Persze, hogy mindenkinél van kulcs, nekem az a fura, hogy neked ez fura. :D
Ha valaki van otthon, és kulcs a zárban, akkor beengedem a másikat. Ha tudom, hogy nem fogom tudni beengedni, akkor kiveszem a kulcsot, és be tud jönni a sajátjával.
Az pedig teljesen alap, hogy senki nem megy el otthonról kulcs nélkül.
18
Persze hogy fura az egész és értelmetlen, mert percenként megy ki valaki az udvarra az ajtón, mert dolga van, akkor még kulcsokkal fogunk szöszmötölni? :D
Szóval ez nem jó opció, csak akkor, ha valaki egyedül lakik a házban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!