Gyárihibás az ajtókilincs vagy ez normális?
Egy úriember vagy, faszikàm.
Làthatóan törekszel a problémàd megoldàsàra.
Végre dobsz valami hasznàlható infót is, vagy csak nyekeregsz, mint a hintaszék?
Pont annyira leszek uriember mint a beszélgetőpartner. De hogy én is lenyomjak egy 18. Századi beszólást: Meddig pattogsz itt gumilabda?
Amúgy lényegtelen, inkább veszek másikat. Egyszerűbb mint parasztokkal vitázni(nyilván a harmadik és negyedik válaszolóra ez nem vonatkozik)
4.) Sajnos nincs képem mert az ajtó magyarországon van én pedig külföldön. Én csak arra lettem volna kíváncsi hogy találkozott-e már valaki ilyennel hogy beszerelés után lógna lefelé a kilincs, de átépíteni se lehet a heggesztett alkatrészek miatt. Nekem azért fura ez mert 2 ilyen ajtót vettem és mindkettőhöz ilyen kilincseket kaptam. Azt hittem ez normális és csak én vagyok ennyire eltévedve ezzel. Majd megpróbálok a forgalmazónál érdeklődni inkább.
Hol vetted? Hátha úgy kitaláljuk.
Műanyag, acél, fa? Nem akarok kötekedni, de abból hogy nektek nem sikerült még nem derül ki, hogy mi a gond a kilinccsel, mármint hogy lehet vízszintesbe rakni.
Sajna ennyiből nem lehet kitalálni.
A kilincs nègyzetes szára többfèle állásba beduggató a zárba. A kilincs a zárcímeren (zárpalyzs) is körbe forgatható ha azzal van együtt. Ilyenkor csak egy seeger van rajta ès külön a fèm szár.
Tièd mièrt fic, vagy mi miatt nem èpíthető be, nem tudni.
Így azt sem tudni mi a gond sajnos.
Az obiban vettem(cikkszám: 4391405).
-Igen azt a négyzetes vasrudas kilicseket én is ismerem, csak ki kell húzni és átforgatni, de ezzel az a baj hogy ezt is ugyanúgy el lehet forrgatni, viszont az elforgatáshoz az összes alkatrészt ki kell szerelni és elforgatás után már nem lehet ugyanúgy vissza illeszteni ezeket. Ezek között van fékező elem, rögzítő lemezek. Elforgatás után ezek az elemek nem illeszkednek egymásra. Valószínűleg leírás alapján nehéz ezt elképzelni, de 11.-én magyarországon leszek és akkor tudok csatolni majd képet ide
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!