Mi lehet a cicámmal? SOS
Sokminden lehet sajnos, nehéz találgatni. Tudom, h csapnivaló a helyzet vidéken állatorvosi ügyelet szempontjából. Itt van két Bp-i szám, ezek ügyeletek és telefonon is adnak tanácsot sztem 06-1-350-0361, 06-1-310-1106, illetve van egy ilyen országos állatmentő 06-1-814-2800.
Drukkolok a cicusnak🙏🏼
27 a "lassan meg fog degleni" es keressek masik macskat valoban idevalo volt. Szomoru, ha szerinted ez normalis. Tudtommal ezt a platformot nem arra talaltak ki, hogy fikazzuk, bantsuk a masikat, hanem, hogy segitsunk masoknak. Lehet nyersebben valaszoltam, de szerintem te se reagalnad le jol az ilyen kommenteket amikor eppen a te cicaddal van valami.
es koszonom a "hasznos" valaszodat:D
#27 akkor bunkó vagy. Attól, hogy választékosan beszélsz nem tűnsz okosabbnak. Ilyen állapotú cicával komolyan elvárnád, hogy üljenek 1-2 órára kocsiba? Végre sikerült beleerőltetniük egy kis vizet, annyi idő alatt ki is hányja háromszor egy rázkódó autóban.
Kérdező, szerintem egyáltalán nem válaszoltál nyersen, miután 3-szor leírtad, hogy vitted dokihoz, felhívtad az összeset a környéken, fecskendezel vizet a szájába, etc, és még mindig azt írták, hogy a közönyösséged miatt hal meg. Egyáltalán nem vagy közönyös.
Sajnos a GyiK közösség egyre toxikusabb ahogy látom, nyilván egyszerűbb leírni a képernyő másik feléről, hogy mekkora szar vagy, mint beleképzelni magad valaki helyzetébe és ténylegesen segíteni.
Nyilván tisztelet a kivételnek, jó olvasni a tényleges segítséget a sok bs között :D
Látom írták, hogy adj a cicának pici tejet, vagy tényleg nagyon kicsit, vagy laktózmenteset! Esetleg ha olyan a konzerv tápotok vagy az alutasakosotok aminek van leve azt is megpróbálhatsz fecskendezni neki ha még aktuális.
Örülök, hogy jobban van és kitartás neked és a cicának is! Majd írd meg mi lett vele :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!