Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Lehet rizst keverni a cica...

Lehet rizst keverni a cica ételéhez?

Figyelt kérdés

Két hónaposak. Szoktam nekik csinálni otthon kaját a száraz táp mellé. Csirkemell és pici krumpli, máj, pulykahús pl. Gondoltam, esetleg a krumpli helyet egy minimális rizst turmixolok a pulyka mellé, hogy legyen egy kis változatosság. Ezt ehetik? Olvastam olyan receptet, ami engedi a rizst, de azért gondoltam itt is megkérdezem. Párolt répát is lehet mellé turmixolni a receptek szerint.

Egyébként általában royal canin kajákat esznek, de unalmas minden nap ugyanaz. Concept for life-ot ajánlottak még itt, azt fogok még rendelni.

Voltak orvosnál, teljesen egészségesek, megkapták az első oltást. Ez a rizs dolog most jutott eszembe, és még ma este el szeretném készíteni nekik az ételt holnapra.

aug. 7. 21:08
 1/4 anonim válasza:
100%
Úgy tudom nyugodtan lehet nekik mértékkel. Nekünk hasmenésre javasolta a doki hogy csirkemell+rizs kombót adjunk (igaz, 3 éves a macsek)
aug. 7. 21:15
 2/4 anonim válasza:
100%
Máj-rizs. ❤
aug. 7. 22:15
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Simán :) De a májjal óvatosan, csak nagyon minimálisan. Amúgy jó dolga van a cicáidnak, lennék nálad macska 😁
aug. 8. 07:22
 4/4 A kérdező kommentje:

Végül pulyka-rizs-párolt sárgarépa kombó lett, összeturmixolva. Tegnap este nagyon ízlett nekik, ma reggel annyira nem kultiválták. Meglátjuk, lehet, hogy csak nem voltak éhesek.

Köszönöm az infót a májról.

Hát igen, a kényeztetést új szintre emeltem 😂🐈

aug. 8. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!