Vörös macska tapasztalatok?
Van ez a vélemény, hogy őrültek. Dilisek, a szó jó értelmében.
Volt már egy vörös cicám, pontosabban vörös-fehér, az összes eddigi cicám közül ő volt a legeredetibb természetű, mondhatjuk, hogy ő tényleg őrült volt. Az utcánkba tavaly négy vörös költözött. Egyet ismerek jobban, szintén zizi.
Most van egy új cicám, teljes vörös. Sose volt ilyen kedves macskám, ez annyira extrém nála, hogy mondhatjuk, ő is kilóg a sorból.
Van valakinek vörös macskája? Tényleg dilisek?
6: nahát, nőstény vörös, nagyon ritka!
Az én vörösöm még kiscica, a kényeztetést új szintre emeltem, ennek alapján később lehet, hogy ő is bunkó lesz, de jelenleg hihetetlenül kedves. Ő fiú, az állatorvos szerint “masszív kandúr” lesz, ez látszik a mancsán.
6-os vagyok.
Egyébként én csak nem régóta tudom hogy ritka a nőstény vörös. Amikor volt a cicám (Kirara volt a neve amúgy) akkor én kifejezetten úgy kerestem Facen, hogy vörös lány cicát keresek. Senki nem írta hogy az ritka, egyből találtam is, úgyhogy ez nekem egy meglepő információ.
Zsemlevörös kandúrom van, 15 hónapos.
8 hetesen hoztam.
Vannak dolgai, főleg mikor fel-alá szaladgál villámsebességgel a lakásban... Mi nem látjuk, mit lát olyankor 😆
Meg elég kártékony.
Sokmindent tönkretett már, de a macska alakú díszek különösen zavarják (volt egy mikulássapis dísz cica a Kikből, egy cica formájú porcelán cukortartó, ezeket leverte, össze is tört, meg szétcincált egy gumi macskát.)
Lehet, féltékenység, nem tudom :D
Most a legújabb, mióta harmonikaajtót szereltünk fel, minden éjjel kaparja, nem tudunk tőle aludni :/
Remélem, leszokik róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!