Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Vörös macska tapasztalatok?

Vörös macska tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Van ez a vélemény, hogy őrültek. Dilisek, a szó jó értelmében.

Volt már egy vörös cicám, pontosabban vörös-fehér, az összes eddigi cicám közül ő volt a legeredetibb természetű, mondhatjuk, hogy ő tényleg őrült volt. Az utcánkba tavaly négy vörös költözött. Egyet ismerek jobban, szintén zizi.

Most van egy új cicám, teljes vörös. Sose volt ilyen kedves macskám, ez annyira extrém nála, hogy mondhatjuk, ő is kilóg a sorból.

Van valakinek vörös macskája? Tényleg dilisek?

aug. 6. 17:17
1 2
 1/11 anonim válasza:
92%
teljes mértékben
aug. 6. 17:31
 2/11 anonim ***** válasza:
91%
Az én vörösem a pokolban született és Lucifer maga küldte fel nekem, mert ő már nem bírt vele.
aug. 6. 18:32
 3/11 anonim ***** válasza:
90%
Nekem kétszer volt vörös-fehér cicám, imádtam őket. A második fiatalon valóban nem volt normális, de aztán megnyugodott. Nagyon jófej, kedves cicák voltak mindketten, kifejezetten ragaszkodóak.
aug. 6. 20:06
 4/11 anonim ***** válasza:
89%
Egy óriásira nőtt vörös kandúrom volt. Én Piri-nek hívtam, mert pici korában lánynak néztem. A szomszéd Garfield-ozta. Kedves, békés, hízelkedős, dörgölőző cica volt. Amikor a kicsi paprikákat guggolva kötöztem nem egyszer hanyatt lökött, olyan erővel szaladt dörgölőzni, mikor a harmadik szomszédból észrevette, hogy kertészkedek. A kerti pipázás közben ráfeküdt a lábfejemre és hangosan dorombolt közben. A naponta kétszer frissített ivóvizét sosem itta, mindig a kézmosó vödörben lévő koszos-földes vízhez pipiskedett fel. Szerette a szotyit és a győri kekszet. Mindig kuncsolta, amikor azt szemecskéztem.
aug. 7. 09:28
 5/11 anonim ***** válasza:
#2 vagyok enyém is nagy cica 7 kilós szikár, izmos és már 5 éves múlt, de olyan hibbant, mint 3 hónaposan.
aug. 7. 11:34
 6/11 anonim ***** válasza:
Nekem is volt egy vörös nőstény cicám, nem bolond volt hanem egy köcsög. Elkényeztettem és emiatt egy igazi bunkó volt.
aug. 10. 08:19
 7/11 A kérdező kommentje:

6: nahát, nőstény vörös, nagyon ritka!

Az én vörösöm még kiscica, a kényeztetést új szintre emeltem, ennek alapján később lehet, hogy ő is bunkó lesz, de jelenleg hihetetlenül kedves. Ő fiú, az állatorvos szerint “masszív kandúr” lesz, ez látszik a mancsán.

aug. 10. 11:46
 8/11 anonim ***** válasza:

6-os vagyok.

Egyébként én csak nem régóta tudom hogy ritka a nőstény vörös. Amikor volt a cicám (Kirara volt a neve amúgy) akkor én kifejezetten úgy kerestem Facen, hogy vörös lány cicát keresek. Senki nem írta hogy az ritka, egyből találtam is, úgyhogy ez nekem egy meglepő információ.

aug. 10. 11:48
 9/11 A kérdező kommentje:
4: ház még így olvasva is imádnivaló. Az enyém is ilyen kedves. Csak rá kell néznem, nem is érintem meg, és már dorombol.
aug. 10. 11:48
 10/11 anonim válasza:

Zsemlevörös kandúrom van, 15 hónapos.

8 hetesen hoztam.

Vannak dolgai, főleg mikor fel-alá szaladgál villámsebességgel a lakásban... Mi nem látjuk, mit lát olyankor 😆

Meg elég kártékony.

Sokmindent tönkretett már, de a macska alakú díszek különösen zavarják (volt egy mikulássapis dísz cica a Kikből, egy cica formájú porcelán cukortartó, ezeket leverte, össze is tört, meg szétcincált egy gumi macskát.)

Lehet, féltékenység, nem tudom :D

Most a legújabb, mióta harmonikaajtót szereltünk fel, minden éjjel kaparja, nem tudunk tőle aludni :/

Remélem, leszokik róla.

aug. 10. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!