Elvittük a macskánkat egy kicsit hosszabb 4 órás utazásra. Nagyon meleg volt de egész úton nem volt hajlandó egy kortyot sem inni. A végere teljesen kiszáradt szegény. Miért csinálja ezt?
26/29 Már ne haragudj, de olyan buta vagy mint a tök, és még rosszindulatú is, csak nem akartam ezt így leírni, próbáltam visszafogottan.
Azért vagyok állatkínzó, mert nehezményeztem, hogy suttyó módon leagyatlanozol valakit?
Plusz egysoros komment alapján egyből levonod, hogy kinek mekkora az IQ-ja, EQ-ja és hogy bánik az álltaival?
Nyilván jobban bánok velük, veled anyád, hisz ők nem mentálisan betegek veled ellenben.
Kinek képzeled magad te kis bunkó, hogy látatlanban állsz bele emberekbe?
Többiektől elnözést, de az ilyen másból nem ért. Igaz ebbül sem, mert segghülye.
31 tehát akkor nem értetted. Rendben krumplikirályfi.
Ahhoz kell ám a nagy intelligencia, hogy ostobázz mindenkit, mert te vagy helikopter. :DDDD
"Mert neked jogod van ilyeneket írni, hogy tönkre teszi az állatokat azért, mert kicsit is többet törődik velük, mint te? Húzd ki a fejed a seggedből ember"
Én ilyet nem írtam, azért elég nagy arroganciára vall nekem felróni más kommentjét.
Vele nem értek egyet, ettöl függetlenül elítélem, hogy csak úgy látatlanban bárkit is leagyatlanozzunk!
Kisállat panziót mi se preferáljuk de gondold el, hogy egy dobozba bezárva utazol órákon át fingod nincs hová. Jó hogy legalább amit lehet megtesz az ember az állatáért, hogy ne szenvedjen már annyira.
Ha ennyit nem értesz meg akkor neked nem való az állattartás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!