Volt egy álmom amiben csak az egyik cicánk halt halált, nagyon sírtam. A napokban hunyt el szegény, kutya támadás által. Lehet , hogy megalmodtam a halálát?
Figyelt kérdés
2022. okt. 11. 14:04
1/13 anonim válasza:
Lehet. Meg az is lehet, hogy nem kellett volna hagyni, hogy kutya kerüljön a közelébe.
2/13 A kérdező kommentje:
Hát tudod olyan helyen lakunk ahova be sem kelett volna mereszkedjen kóbor kutya, tényleg olyan jól esik a gazdát hibáztatni amikor igyis rosszul érzi magát? Nem hinném.
2022. okt. 11. 14:38
3/13 anonim válasza:
Nem, nem esik jól. De ha rendes, biztonságos körülmények közt van tartva egy állat, akkor nem történik meg ilyen tragédia. Ezt jobb, ha felfogod.
4/13 anonim válasza:
Bement a lakásba a kóbor kutya? Vagy a macskabiztos kerítésen jutott át?
Az álmod egy jel, hogy legyél felelősségteljesebb gazdi.
5/13 anonim válasza:
Örök tanulság: meg kell oldani, hogy ne tudjon bemenni a lakóhelyetekre semmiféle vadállat.
6/13 A kérdező kommentje:
Sajnos még nincs keritesunk hanem egy ideiglenes zöld, nem tudom a nevét
2 eve költöztünk ki
Sajnos most derült ki csak h regebb óta ittvan és más macskákat is megölt, a szomszéd macska megmenekult hála Istennek.
2022. okt. 11. 16:11
7/13 anonim válasza:
A felelős állattartás ismeretlen fogalom a környéketeken? Vagy csak ennyire nem érdekel senkit a saját állata?
Mindenkinek kötelessége a saját portáján belül tartani az állatát, a macskát is.
Ha az udvaron erre nincs lehetőség, akkor a lakásban kell tartani.
8/13 anonim válasza:
A hiba ott kezdődik, hogy a te macskádat nem tartod helyesen. Nem a kutya a bűnös, ha te vagy felelőtlen.
Felfogod?
9/13 A kérdező kommentje:
Nem.
2022. okt. 11. 20:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!