Hogyan győzzem meg a páromat, hogy egyezzen bele, hogy legyen egy cicánk?
Évekkel ezelőtt volt már egy,aki annak ellenére, hogy megvolt mindene,és sosem volt egyedül, mindenben kárt tett.
Végül, az otthonunk épsége, és a családi béke miatt elajándékoztuk.
De nagyon szeretnék egy békés, nyugis, szerethető szobacicát.
Ő viszont, a korábbi rossz tapasztalat miatt hallani sem akar róla.
Nincs garancia arra, hogy a következő cica "békés, nyugis, szerethető szobacica" lesz.
Ha te nem tudod a párodat rávenni, akkor idegenek tanácsaival sem fog sikerülni.
Egy macska soha nem 100%-ban békés. Nekem is volt, es az egy igazán nyugis macsek volt, mégis valamiért megtalált pár bútort.
A problema ott kezdődik, hogy nem nevelitek. Én leszoktattam a bútor kaparásról. Nem volt egyszerű, de sikerült.
"Végül, az otthonunk épsége, és a családi béke miatt elajándékoztuk."
Jézusom...
"De nagyon szeretnék egy békés, nyugis, szerethető szobacicát."
Hát érdekes kívánságaid vannak.:) Elárulok valamit: egy élőlény nem úgy működik, ahogy te akarod, max nevelheted, de nincs biztosíték arra, hogy neked megfelelően fog szuperálni. Szerintem ne legyen semmilyen kisállatotok, nem nektek való, ha képesek vagytok néhány bútor miatt lepasszolni.
Hát, én nyilván X megvonással zsarolnám. De eleve bele sem mennék olyan kapcsolatba, ahol ilyen hogyan győzzem meg játszma van.
"Én akarom, én felelősségem."
És ennyi. Te felelős vagy a döntésedért, ő pedig támogat, mert szeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!