Hogy ne undorodjak a macskaszar eliminálásától?
Hát miért tartasz macskát akkor, ha nem bírod a vele járó dolgokat?
Szerintem nem undorító, elvégre nem kézzel kell kimarkolni az alomból...
Hát nem a legélvezetesebb dolog. De még midig ez, mint látom, hogy sokan az utcán zacskóval markolásszák a meleg kutyaszart. Nagyobb testű kutáykánál nem kis mennyiségű hurka a termés. Volt, már hogy a látványtól majdnem elokádtam magam.
Ha jó macskalmot használsz, az elég jól "bepanírozza" a cuccost, meg a szagokat is elég jól tompítja.
Nekem is az volt az első gondolatom, hogy nem jó a macskaalom, mert a megfelelő alomnál kb nem is látszik, hogy az egy kaka. Az egészséges felnőtt macska ürüléke nem is igazán szaglik, a jó alom azt a maradék szagot is "elszívja".
Kiscica nálam pofozta már ki a szrt az alomból, és végigkente a folyosón, az nem volt nagy öröm, de ahogy más is írta, ezek sehol nincsenek a kutyák végtermékéhez képest. Volt kutyám, nagytestű ráadásul, na, ott tényleg kellett nekem is a lélekjelenlét, mikor "stresszkaki" lett a séta közben, és kenődött, és... brr, visszaemlékezni is rossz rá.
Én először rászorok almot, hogy rátagadjon a tetején is.
Gusztustalan hasonlat de mintha paniroznál.
Akkor már könnyebb kivenni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!