Tudnátok adni tippet, hogy a csudába lehet kiirtani a bolhákat a macskából, meg a lakásból?
Szerintem már minden létező terméket kipróbáltam a témában. Állatorvos által felírt cseppet, vény nélküli cseppet, nyakörvet, környezet fertőtlenítőt, stb
Minden nap felmosok, állandóan porszívózok. Egy vagyont költöttem már erre, és ezek a bosszantó rohadék dögök még mindig eszik a macskáimat
Fürdesd meg a cicákat bolhairtó és -riasztó samponnal. Vannak olyan samponok, amik a fürdetés után is fejtik ki a hatásukat.
A vizet eleve utálják a bolhák, már a fürdetésnél potyogni fognak kifelé a cicákból.
Lehet hogy utálják a macsekok a vizet, de az is lehet hogy élvezni fogják a fürdést. Az én macskám csomószor megcsinálta azt, hogy engedtem magamnak vizet a kádba és amíg tele nem lett a kád, tettem-vettem a lakásban. Mire bementem a fürdőbe, a cicám beugrott a kádba és élvezettel fürdőzött. Még a dugót is kihúzta, amikor végzett. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!