Benti macskából lehet kinti macska?
Szegényt elhagyták az undorító gazdái, neked meg az a legnagyobb bajod, hogy szoros lesz a bútor…
Én biztos etetném tovább szegényt.
A szomszédod meg maga az ordog.
Most nem értem, benti de kint kunyerál a teraszodon és a kerti bútoraidat szőrözi akkor nem kint van??
Amúgy meg keress neki gazdát, rakd fel netre, esetleg facebookra, hogy elvihető.
3-as, nehogy már én legyek a hibás, mert a szomszéd itthagyta a macskáját! Igen, nem szeretnék macskaszőrös kerti fotelbe ülni.
4-es, mit nem lehet ezen érteni? A szomszédnál benti macska volt. Elköltöztek, bezárták a házat, kirakták a macskát az ajtó elé. Onnan átmászkál hozzám.
6. Tehát már kinti a macska nem benti...
Keress neki gazdát!
Legalabb probalj meg neki gazdat keresni. Ha egyebkent egy kedves cica, akkor hamar elviszik.
Ha vad, akkor passz. De talan ebben az esetben is inkabb megprobalnam leadni menhelyen, mert az is jobb lenne, mint a jelenlegi helyzete.
Megtanulhat, főleg, ha fiatal. Ha idős, akkor már nem biztos, hogy elég jók az eddig nem is nagyon használt reflexei.
Benti macska valószínűleg elég jól szocializált amúgy (bár ilyen “gazdák” után...), simán lehet, hogy elvinné valaki. Sokan kifejezetten lakáscicát keresnek, mert egy kintit gyakran nagyon nehéz beszoktatni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!