Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mit lehet tenni? Madárgyilkos...

Mit lehet tenni? Madárgyilkos szomszéd macskák.

Figyelt kérdés
A szomszédok macskái átjárnak a kerítésen, a kert közepén áll egy a tövétől szerteágazó mogyorófa amin rigók fészkeltek, a fa alját próbáltam védeni de valahogy valamelyik macska feljutott az este és megölte az egyik szülőt és a kicsiket, a nagyot megkopasztva megcincálva döglötten találtam a fa mellett a kicsik pedig a fa tövénél voltak jobb állapotban de elpusztulva. Nagyon mérges vagyok

jún. 13. 20:02
1 2
 1/19 Mad Max2 ***** válasza:
94%
Már semmit nem tehetsz
jún. 13. 20:22
 2/19 anonim ***** válasza:
59%
Isten hozott a Föld bolygón! Ne mérgelődj!
jún. 13. 20:22
 3/19 A kérdező kommentje:

"Már semmit nem tehetsz"

Úgy értem hogy feljelentést lehet-e tenni vagy valami állatvédő szervvel elvitetni a macskákat amik bemásznak hozzánk. Az egyik szülő madár túlélte és láttam is.

jún. 13. 20:29
 4/19 Mad Max2 ***** válasza:
93%

ja feljelentheted a macskát

A rigót is jelentsd fel mert megeszi a kukacokat:D

jún. 13. 20:31
 5/19 A kérdező kommentje:
2. és 4. ti nem vagytok normálisak, szerintetek az normális hogy gazdás macskák bejönnek a kertembe és leölik a madarakat amik nekem boldogságot okoztak? Ha vennék egy pitbullt és átjutást biztosítanák neki a szomszédokhoz és szétkapná a gyereküket vagy lemérgezném a macskájukat akkor az is tök rendben lenne szerinted?
jún. 13. 20:37
 6/19 anonim ***** válasza:
44%
Ez katasztofálisan színvonaltalan provokáció! Az osztálytársaidat "szórakoztasd", itt ez nem elég! "lemérgezném" :D :D :D
jún. 13. 20:39
 7/19 Mad Max2 ***** válasza:
96%

Annyit tehetzs max, hogy macskabiztos keritést építesz.

vagy megkéred a szomszédot hogy kössön csengőt a macskák nyakába.

Neked kárt nem okoztak, mert a rigók nem a te tulajdonodban vannak.

jún. 13. 20:41
 8/19 A kérdező kommentje:
6. nem provokációnak szántam, és soha nem mérgeznék le állatot mert nem ő tehet róla hogy nyomorult a gazdája, példának hoztam fel ezeket hogy szerintetek ez tök rendben lenne? Mert az hogy "rám engedik" ezek a saját háziállataikat ezzel bosszúságot és szomorúságot okozva az lényegében ugyan ez a kategória.
jún. 13. 20:46
 9/19 Mad Max2 ***** válasza:
37%
szarj bele a postaládájukba
jún. 13. 20:50
 10/19 anonim ***** válasza:
46%
Keresd elő a számlákat amiket a rigók vásárlásakor kaptál és hajtsd be rajtuk!
jún. 13. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!