Hová vigyem a cicát, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Kb. 2hónapja befogadtunk egy cicát,olyan 8-10hetes lehetett akkor. Sajnáltam,mert többször láttam felénk koborolni,sovány volt és az utca beli gyerekek dobálták,kergették. /hiába szóltam rájuk/.Gondoltam keresek neki gazdit,addig el lesz nálunk,mert sokáig nem maradhat.Az udvaron van kettő kaukázusi kutyánk,elég vadak.Próbáltam barátkoztatni őket,de ahogy sejtettem,ez nem sikerült.Fent van a padláson.Sokszor lehozzu,de egyre nehezebben viseli a bezártságot. Fogalmam sincs mit tegyek.Csak úgy kirakni az utcára nem akarom.Hova vihetném? Ez így senkinek sem jó.Se neki,se nekünk.
Mosonmagyaróváron lakom.
2010. okt. 29. 21:51
1/2 anonim válasza:
Próbáld meg közösségi portálokra feltenni a kiscica képeit és többször kitenni üzenőfalra, hogy gazdit keres ez az elárvult cica. Hátha befogadná valaki. De ha már végképp nincs más lehetőség, egy állatmenhely biztosan befogadja.
2/2 anonim válasza:
Kiakasztó hogy mennyi ilyen kegyetlen gyerek van. Hol vannak ezeknek a szüleik? vagy esetleg "kit érdekel, az csak egy állat"? Aztán a kölyke is ezt tanulja meg. Szomorú...Ha az én gyerekem csinálna ilyet, sztem olyat kapna hogy egy életre megemlegetné...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!