Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Hová vigyem a cicát, mit...

Hová vigyem a cicát, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Kb. 2hónapja befogadtunk egy cicát,olyan 8-10hetes lehetett akkor. Sajnáltam,mert többször láttam felénk koborolni,sovány volt és az utca beli gyerekek dobálták,kergették. /hiába szóltam rájuk/.Gondoltam keresek neki gazdit,addig el lesz nálunk,mert sokáig nem maradhat.Az udvaron van kettő kaukázusi kutyánk,elég vadak.Próbáltam barátkoztatni őket,de ahogy sejtettem,ez nem sikerült.Fent van a padláson.Sokszor lehozzu,de egyre nehezebben viseli a bezártságot. Fogalmam sincs mit tegyek.Csak úgy kirakni az utcára nem akarom.Hova vihetném? Ez így senkinek sem jó.Se neki,se nekünk.

Mosonmagyaróváron lakom.

2010. okt. 29. 21:51
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld meg közösségi portálokra feltenni a kiscica képeit és többször kitenni üzenőfalra, hogy gazdit keres ez az elárvult cica. Hátha befogadná valaki. De ha már végképp nincs más lehetőség, egy állatmenhely biztosan befogadja.
2010. okt. 29. 21:55
 2/2 anonim ***** válasza:
Kiakasztó hogy mennyi ilyen kegyetlen gyerek van. Hol vannak ezeknek a szüleik? vagy esetleg "kit érdekel, az csak egy állat"? Aztán a kölyke is ezt tanulja meg. Szomorú...Ha az én gyerekem csinálna ilyet, sztem olyat kapna hogy egy életre megemlegetné...
2010. nov. 2. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!