Hogyan vigyem haza a cicát Angliábol?
Ha csak nem plüsscica és a cimkéjén van, hogy made in U.K. :):):)
(előző)
Hallottam már nem egyszer, hogy altatót adtak a cicának, hogy át lehessen csempészni a határon, mert amúgy több hetes procedúra lett volna. Hogyan csinálták, azt nem tudom, mert én nem kockáztatnám, hogy saját magam adok neki altatót, állatorvos pedig nem biztos, hogy megteszi.
Esetleg megbeszélheted, hogy az országon belül szeretnéd szállítani x ideig és szeretnél segítséget, hogy ne pánikoljon és sírjon egész úton. Lehet, hogy az utazás előtt ad neki valami nyugtatót a doki.
Ha viszont anyagilag belefér, biztos van olyan szolgálat, ahol nem csak kutyákra, hanem cicákra is vigyáznak amíg a gazdi elutazik.
Autóval vidd haza alagútban, más megoldás nincs. Én is így csináltam, senki nem szólt semmit, simán a ketrecében volt bent az ülésen.
Kibírja a 24 órát, az enyém csak a vizet fogadta el, hiába adtam almot nem pisilt. Hősiesen tűrte, a felét végigaludta.
Repülőn lehetetlen szinte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!