Kinti macskáknak jó lehet, ha csinálok egy homokos részt az udvar végébe?
Figyelt kérdés
Hiába van alomtálca, xarnak mindenhová, kertbe, díszkavicsba, ablak alá fal tövébe vagy éppen a füves udvar közepére.
Talán egy nagyobb homokos résszel javítok a helyzeten?
jún. 3. 08:59
31/37 anonim válasza:
Én is szoktam kommentelni, csak nekem most vissza kell fogjam magam, mert kidobnak innen. 😔😔😔😞😞
32/37 anonim válasza:
Még jó, hogy nem írogatok magamban, sem a 26os...😂
33/37 anonim válasza:
Na, én engedélyeztem a nevem, hátha enyhül a paranoiája ennek a szegény, meg nem értett léleknek...
35/37 A kérdező kommentje:
Jelentem javult a helyzet. Oda piszkítanak, ahol a homok van. Viszont ha tele van mennek máshová. Néha ki kell ganézni.
júl. 8. 22:00
36/37 A kérdező kommentje:
Látom valaki új barátokat keres.
júl. 8. 23:31
37/37 anonim válasza:
35, akármilyen helyük van, a macska erre kényes. Én kérek elnézést, hogy ez a szerencsétlen rajtunk élte ki a nyomoràt, mert nem ért egyet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!