Kinti macskáknak jó lehet, ha csinálok egy homokos részt az udvar végébe?
Figyelt kérdés
Hiába van alomtálca, xarnak mindenhová, kertbe, díszkavicsba, ablak alá fal tövébe vagy éppen a füves udvar közepére.
Talán egy nagyobb homokos résszel javítok a helyzeten?
jún. 3. 08:59
21/37 anonim válasza:
Hú szegény gyereked, gondolom ő is legszívesebben menekülne előled.
22/37 anonim válasza:
Ja most olvasom, hogy az állatkínzásnak számít, ha valaki kint tartja az állatot normális körülmények között? :DDDD Neked nagy gondok vannak fejben. Mondjuk kemény, hogy annyi dolgod van 31 évesen, hogy elmenj a gyerekért. Napközben nem értél volna rá vele lenni, de a gyakorizás tudom fontosabb. :( Ez még nagyobb szégyen, mintha vén lennél.
23/37 anonim válasza:
Igen,bizonyára normális körülmény az, hogy áthajt rajta egy autó 🤣❤️
24/37 anonim válasza:
Ja, szégyen, hogy bölcsibe volt, biztosan.
25/37 anonim válasza:
Na indul tovább a gyakorizás úgy látom. :) Mintaanya!
26/37 anonim válasza:
Hagyd rá, én másik kérdés alatt most kaptam meg hogy te vagyok. Valamiért azt hiszi, csak egyetlen embert zavarnak a kóbor macskák.
27/37 anonim válasza:
Aha oké. Én legalább nem trollkodok. De a trollok legalább vagy viccesek vagy okosabbak annál amit te művelsz. Ha már lebuktál, legalább tűnnél el.
28/37 anonim válasza:
Az, hogy meggyanúsítasz valakit valami marhasággal, nem "lebukás". Érdekes módon törölték a modok az agymenésed - ha én hazudoznék, valószínűleg az én válaszaimat törölték volna.
29/37 anonim válasza:
Az én válaszaimból csak azt törölték, ami bunkó lett, a többit nekem se :)
30/37 anonim válasza:
És magad alá írogatsz 10 perc különbséggel. Nem bírooom. 🤣🤣🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!