Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Kinti macskáknak jó lehet, ha...

Kinti macskáknak jó lehet, ha csinálok egy homokos részt az udvar végébe?

Figyelt kérdés

Hiába van alomtálca, xarnak mindenhová, kertbe, díszkavicsba, ablak alá fal tövébe vagy éppen a füves udvar közepére.

Talán egy nagyobb homokos résszel javítok a helyzeten?

jún. 3. 08:59
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
41%

#7: :DDD Ezen jót nevettem.

Igen van ebben a kategóriában egy ember aki szerint teljes átépítést igényel a ház/udvar ha lesz egy macskád és ha nem így teszel mész a sittre!

júl. 8. 14:29
 12/37 anonim ***** válasza:
32%
11, ha már sajnálod bent tartani, miért derogál biztonságosan? Ha azt írom, hogy értelmes kerítés, amin szintén nem megy ki, azon is bevagytok sértődve...
júl. 8. 14:52
 13/37 anonim ***** válasza:
22%
Ne csodálkozz... Nézegetem a többi macskás kérdést jó ideje, mindenhol osztod az észt. Te itt valami munkanélküli felügyelő vagy? Vagy valami unatkozó vénasszony vagy magányos idióta?
júl. 8. 14:56
 14/37 anonim ***** válasza:
58%
Mindenhol osztom az észt, én egyedül? Anonim vagyok, mitől vagy ebben biztos, hogy én vagyok mindenhol? A kérdésre miért nem válaszolsz? :) miért szarjátok le, hogy nem marad udvaron belül a macska? Azzal már sokat lehet javítani az életén, a legtöbb veszély udvaron kívül les rájuk.
júl. 8. 15:10
 15/37 anonim ***** válasza:
32%
Amúgy alig 1-1 kérdésre írtam, mivel éppenséggel van elég életem, nem vagyok egyedül szerencsére, aki a felelős állattartásra próbálja a figyelmet felhívni...
júl. 8. 15:12
 16/37 anonim ***** válasza:
22%

Persze, annyi életed van, hogy ha jön egy új komment egyből ugrasz rá.

Te semmire nem hívod fel a figyelmet, hanem beszólogatsz mindenkinek. Látom mások se vevők rá. Éppenséggel normális hangnemben is lehet tanácsot adni.

Amúgy az összes kinti macskás kérdés alatt megtalálható vagy... Nem kell kamuzni. Egyből felismerhető vagy, a macskabiztos bziságaiddal meg a négy pipáddal. Okoskodó, magányos vénasszony vagy.

Legalább a hetes válasz vicces volt. És igaz is!

júl. 8. 15:26
 17/37 anonim ***** válasza:
41%
Mert ezt látom, te zseni :) Mintha te nem ugyan ezt tennéd és úgy írtál ismét.
júl. 8. 15:28
 18/37 anonim ***** válasza:
41%
Amúgy annyit írtam, linkkel, hogy: ilyet ajánlok. Az aztán ku..a nagy okoskodás volt.🤣
júl. 8. 15:30
 19/37 anonim ***** válasza:
32%
Te lehet, hogy élettelen vénasszony vagy, de én 31 évesen nem vagyok az, de nem sakkozok galambbal és éppen a gyerekért megyek, szóval nem is érek rá tovább. Agyő, állatkínzó barom
júl. 8. 15:31
 20/37 anonim ***** válasza:
27%
Így van! Azonnal írni fogok a kommentjeidhez amint csak tudok! Annyira hasznosak, hogy iszom a szavaid magányos macskás néni!
júl. 8. 15:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!