Igen van ebben a kategóriában egy ember aki szerint teljes átépítést igényel a ház/udvar ha lesz egy macskád és ha nem így teszel mész a sittre!
júl. 8. 14:29
12/37 anonim válasza:
11, ha már sajnálod bent tartani, miért derogál biztonságosan? Ha azt írom, hogy értelmes kerítés, amin szintén nem megy ki, azon is bevagytok sértődve...
júl. 8. 14:52
13/37 anonim válasza:
Ne csodálkozz... Nézegetem a többi macskás kérdést jó ideje, mindenhol osztod az észt. Te itt valami munkanélküli felügyelő vagy? Vagy valami unatkozó vénasszony vagy magányos idióta?
júl. 8. 14:56
14/37 anonim válasza:
Mindenhol osztom az észt, én egyedül? Anonim vagyok, mitől vagy ebben biztos, hogy én vagyok mindenhol? A kérdésre miért nem válaszolsz? :) miért szarjátok le, hogy nem marad udvaron belül a macska? Azzal már sokat lehet javítani az életén, a legtöbb veszély udvaron kívül les rájuk.
júl. 8. 15:10
15/37 anonim válasza:
Amúgy alig 1-1 kérdésre írtam, mivel éppenséggel van elég életem, nem vagyok egyedül szerencsére, aki a felelős állattartásra próbálja a figyelmet felhívni...
júl. 8. 15:12
16/37 anonim válasza:
Persze, annyi életed van, hogy ha jön egy új komment egyből ugrasz rá.
Te semmire nem hívod fel a figyelmet, hanem beszólogatsz mindenkinek. Látom mások se vevők rá. Éppenséggel normális hangnemben is lehet tanácsot adni.
Amúgy az összes kinti macskás kérdés alatt megtalálható vagy... Nem kell kamuzni. Egyből felismerhető vagy, a macskabiztos bziságaiddal meg a négy pipáddal. Okoskodó, magányos vénasszony vagy.
Legalább a hetes válasz vicces volt. És igaz is!
júl. 8. 15:26
17/37 anonim válasza:
Mert ezt látom, te zseni :) Mintha te nem ugyan ezt tennéd és úgy írtál ismét.
júl. 8. 15:28
18/37 anonim válasza:
Amúgy annyit írtam, linkkel, hogy: ilyet ajánlok. Az aztán ku..a nagy okoskodás volt.🤣
júl. 8. 15:30
19/37 anonim válasza:
Te lehet, hogy élettelen vénasszony vagy, de én 31 évesen nem vagyok az, de nem sakkozok galambbal és éppen a gyerekért megyek, szóval nem is érek rá tovább. Agyő, állatkínzó barom
júl. 8. 15:31
20/37 anonim válasza:
Így van! Azonnal írni fogok a kommentjeidhez amint csak tudok! Annyira hasznosak, hogy iszom a szavaid magányos macskás néni!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!